Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciència de Dades Logo del portal

.

Un màster multi-disciplinar

La formació prepara l’alumnat per a treballar en diferents àrees del coneixement, des de la indústria farmacèutica fins als videojocs.

.
.

Importància de la formació pràctica

El màster compta amb empreses col·laboradores on l’alumnat podrà fer les seues pràctiques externes posant en valor tots els coneixements adquirits.

.

Ràpida incorporació laboral

Actualment existeix una demanda important de científics de dades sol·licitats per a realitzar , entre d’altres, tasques de Business Intelligence i Customer Experience.

Novetats

alt=
Som líders en enginyeria i ciència de dades
21/07/22

L'edició 2022 del rànquing de Sanghai atorga a la Universitat de València la primera posició de la Comunitat Valenciana en les matèries d'Enginyeria Elèctrica i Electrònica, d'Enginyeria i Ciències Ambientals, i de Teledetecció, impartides pel professorat de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria...

alt=
Èxit del màster de Ciència de Dades ETSE-UV
08/07/22

El màster de ciència de dades de l’ETSE-UV ha aconseguit, un altre any més, el major nombre de preinscripcions dins dels màsters oferits per l’ETSE-UV. A més, està entre els 10 màsters més demandats en tota la UV, i el primer en l'àrea de Tics. Aquesta gran demanda reflecteix l'alta inserció...

alt=
Xarrada: Data Science 2022
04/05/22

Dimecres 11 de maig a les 12 hores en el aula 1.0.1 es celebrarà una xarrada sobre les noves tendències al voltant de l'analítica i enginyeria avançada de dades.

Segueix-nos

 

Entitats col·laboradores

Jo soc etse, estudiantat de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Universitat de València

Llista de videos

Contacte

Nom:
Correu:
País:
Telèfon:
Comentaris:

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa