Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

Les consultores Anais Martín i Inés de Castro imparteixen un seminari sobre casos pràctics en empresa

  • 26 de maig de 2022
Anais Martín i Inés de Castro

El proper dijous 2 de juny, a les 18:00 hores, el Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres organitza un nou seminari. En aquesta ocasió les consultores de l'empresa Milliman Consultants and Actuaries compartiran amb els assistents experiències i casos pràctics.

La xarrada, titulada ‘Milliman Consultants and Actuaries: Presentació i Casos Pràctics’, serà impartida per Anais Martín i Inés de Castro de manera telemàtica i podrà seguir-se en línia en aquest enllaç.

Anais Martín és manager sènior de Milliman, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i en Ciències Actuarials i Financeres. Inés de Castro és consultora en el ram de No Vida de Milliman, graduada en Economia i Finances i màster en Ciències Actuarials i Financeres.

L'empresa Milliman Consultants and Actuaries, fundada en 1947, som una companyia independent d'administració de riscos, beneficis i tecnologia amb oficines en les principals ciutats del món, entre elles Madrid. Els seus clients abasten tot l'espectre d'organitzacions comercials, financeres, governamentals, sindicals, educatives i sense fins de lucre.

Cartell del seminari