Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Actuarials i Financeres Logo del portal

L'Institut d'Actuaris Espanyols llança un nou portal web per a donar a conéixer la professió d'Actuari d'assegurances

  • 24 de març de 2023
Web de l'Institut d'Actuaris Espanyols

Coincidint amb l'inici dels processos de preinscripció en títols de Màster en les Universitats, l'Institut d'Actuaris Espanyols ha creat una web per a explicar com adquirir la qualificació professional d'actuari, les seues característiques com a professió regulada a Espanya, etc.

El portal web també recull les 9 universitats el Màster de les quals ha sigut validat per a l'accés a la col·legiació en l'Institut d'Actuaris. Els criteris de l'Institut d'Actuaris que s'han establit a Espanya són: el compliment del Core Syllabus de l'Actuarial Association of Europe (AAE), assumit en la seua integritat per l'Institut d'Actuaris; una extensió d'almenys 120 crèdits ECTS a nivell Màster; i tractar-se d'ensenyament presencial.

Rafael Moreno, president de l'Institut, va afirmar que “totes les universitats que imparteixen el Màster validat per l'Institut estan integrades en la Comissió d'Universitats, òrgan consultiu de la Junta de Govern des del qual es treballa en favor de la qualitat d'aquests ensenyaments i que, en tot moment, s'adeqüen al Core Syllabus de la AAE”.

Web sobre la professió d'Actuari