• .

Una investigació descarta la relació entre l’ús de teràpies complementàries a Espanya amb les cerques a Google

28/02/18

Lorena Cano, investigadora del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València, ha estudiat la relació a Espanya entre les cerques sobre teràpies complementàries a Google amb la seua presència en els mitjans digitals i l’ús d’aquestes per part de la població. Entre altres, l’estudi ha centrat les seues cerques a Internet en la medicina tradicional xinesa, el quiromassatge, l’homeopatia, la reflexologia podal, el drenatge limfàtic i l’osteopatia.

Teresa de Lauretis imparteix un seminari en el Màster en Interculturalitat, Comunicació i Estudis Europeus

15/11/17

La destacada teòrica del cinema italiana Teresa de Lauretis impartirà un seminari en el Màster en Interculturalitat, Comunicació i Estudis Europeus els dies 19 i 20 d’octubre. El títol del seminari és Figuras de hibridez en el cine de Val Lewton.

[Leer más]

  La teòrica del cinema Laura Mulvey ofereix una conferència a la Universitat

  10/11/17

  La teòrica del cinema i realitzadora Laura Mulvey, autora de l’assaig ‘Visual Pleasure and Narrative Cinema’ (1975), ofereix aquest dimecres 25 d’octubre la conferència ‘Imagining time: through and beyond the cinema’ a les 17 hores en la la Sala de Mapas de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. L’activitat està oberta al públic i tindrà traducció simultània. La professora del Birkbeck College de la Universitat de Londres inaugura, així, el Màster en Interculturalitat, Comunicació i Estudis Europeus i impartirà classes en aquest els dies 26 i 27 (aula 106, 16h).

  [Leer más]

   La comunicación audiovisual de la ciencia en un entorno digital centra las jornadas tvmorfosis/contd

   11/06/17

   Las jornadas se celebrarán en diferentes emplazamientos de la Universitat de València entre los días 1 y 3 de junio. Se trata de la X edición de las Jornadas CONTD – Contenidos para la Televisión Digital, que nuevamente se unen con TVMorfosis, uno de los encuentros sobre el audiovisual de referencia en Iberoamérica.

   Romá Gubern habla de “la era transmedial”,

   31/05/17

   ‘Pasado y presente de la era transmedial’ es el título de la conferencia de Román Gubern, este miércoles (17 de mayo) en la Universitat de València. Gubern clausura, con su intervención, el máster en Interculturalidad, Comunicación y Estudios Europeos. La conferencia empezará a las 17 horas al salón de grados de la Facultad de Filología, Traducción y Comunicación.

    
    
   Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies