Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Els projectes de l’estudiantat presentats a les Jornades CONTD posen el punt i final a l’edició del Màster 2023-2024.

  • 10 de juny de 2024
Imatge de la presentació

El Màster en Continguts Audiovisuals va concloure amb una presentació de projectes davant professionals de la indústria audiovisual, destacant pel seu alt nivell.

Una nova edició de les Jornades CONTD posa el punt i final al Màster en Continguts i Formats Audiovisuals 2023-2024. Com és habitual, l’estudiantat d’aquest curs va presentar en forma de pitch els seus projectes audiovisuals davant una representació de la indústria audiovisual valenciana i espanyola. En aquesta ocasió, l’acte va tindre lloc el 10 de juny a l’Aula Magna de la Universitat de València, a l’edifici històric de La Nau, i va comptar amb una conferència prèvia del productor, director i guionista Carles Porta, autor de les sèries audiovisuals Crims i Tor (3Cat), Luz en la oscuridad (Movistar) i el pòdcast Crims (Catalunya Ràdio), convertit en un dels referents internacionals del true crime en aquests moments.

Els projectes presentats foren Fetilleres, una sèrie de ficció creada i desenvolupada per Thalía Fernández, Lisa María Velázquez, Juan Camilo Bedoya i Ángel Rudiez; La travesía urbana, una sèrie documental creada i desenvolupada per Fausto Rada, Lady Bersabeth Rojas, Camilo Segura i David Ontaneda; Mamá y yo, un format televisiu creat i desenvolupat per Alba Valle, Natalia Hernández, César Descalzo i Jorge Patón; Els llocs on haguérem pogut viure, un llargmetratge de ficció creat i desenvolupat per Daniel Muñoz, Andrea Anzola, Maria Reig i Alex Sánchez; i Las sombras de la fe, una minisèrie de true crime creada i desenvolupada per Abel Rivera, Clara Rodríguez, Sandra García i Claudia Angulo.

L’estudiantat va culminar aquest curs tan intens amb el pitch dels projectes davant de professionals de reconegut prestigi dins la indústria audiovisual com són Ernest Sorrentino (À Punt Mèdia), Lorena Torres (The Fly Hunter), Mila Luengo (Aire de Cinema), César Martí (productor independent) i Àlvar López (The Immigrant), que van avaluar els projectes i els van donar valuosos consells per al futur. Entre els assistents també hi va acudir una nombrosa presència de productors i directors del sector audiovisual interessats en el talent del nostre estudiantat. Aquestes converses professionals són les primeres de moltes, i serviran per posicionar el seu projecte dins de la indústria audiovisual.

Des del Màster estem orgullosos del nostre estudiantat, que s’ha esforçat moltíssim durant tot el curs per aconseguir projectes d’aquesta qualitat tant en el contingut com en la factura formal. Enhorabona i que tingueu molts èxits en el futur!