University of Valencia logo Logo del portal

 • Classe

Blog

 • La SESPO reclama una major equitat en la salut oral pública

  26 may 2016

  La Societat Espanyola de Epidemologia i Salut Pública va organitzar el passat 23 de maig una jornada de conscienciació i desenvolupament del sector públic de l'odontologia.

 • ¡Feliz Día Europeo de la Periodoncia!

  12 may 2016

  La Federación Europea de Periodoncia, celebra este 12 de mayo, el Día Europeo de la Periodoncia, por tercer año consecutivo. Al mismo tiempo, la SEPA organiza su encuentro anual número 50.

 • Per què es posen grocs les dents?

  29 april 2016

  Els processos d’emblanquinament dental s'han fet progressivament més i més populars, però sabem per què es posen grocs les nostres dents? Si no ho saps, nosaltres t'ho expliquem.

 • Llepolies per a combatre les càries

  22 april 2016

  Les càries són una de les causes més freqüents per a visitar als dentistes, sobretot quan som xiquets, quan el desig de consumir sucre és encara més imperant. Ara, un equip de recerca ha aconseguit una manera de combatre aquest problema amb la creació d'una llepolia capaç de combatre els bacteris.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy