Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret i Violència de Gènere Logo del portal

El Màster clausura el curs amb una ponència sobre la protecció efectiva de les víctimes

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 21 de març de 2024
Cartell de l'activitat

El Màster en Dret i Violència de Gènere oferix una conferència del prestigiós jurista, Ricardo Rodríguez Ruiz, com a clausura del curs.

La conferència, amb el títol "Violència sobre la dona. Present i futur. Una anàlisi jurídica per a l'efectiva protecció de les víctimes", tindrà lloc el pròxim 27 de març a les 11h en la Sala d'actes Víctor Fairén (Aula 3P08 en el tercer pis de la Facultat de Dret).

El ponent convidat serà, Ricardo Rodríguez Ruiz, Magistrat amb llarga experiència en Violència Sobre la Dona. Des de 2013 fins a 2021 va exercir el càrrec de magistrat titular en el Jutjat de Violència sobre la Dona núm. 1 de Huelva i des de gener del 2022 és professor de l'Àrea Penal de l'Escola Judicial. A més, des del 2016, Rodríguez Ruiz forma part del grup d'Experts/as de l'Observatori contra la Violència Domèstica i de Génere del Consell General del Poder Judicial.

L'esdeveniment està especialment dirigit a l'estudiantat del Màster en Dret i Violència de Gènere, però l'assistència és lliure i oberta a tota la comunitat universitària.

Cartell de la conferència de clausura