Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) Logo del portal

El professor doctor Nikolaos Stylos de la Universitat de Bristol visita el Màster iMBA

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 15 d’abril de 2024
Foto de grup al final de la sessió amb el Dr. Stylos al centre.
Foto de grup al final de la sessió amb el Dr. Stylos al centre.

La visita es va produir aquest 12 de abril de 2024 en el marc del mòdul de Comunicació de màrqueting internacional del Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA).

Els directors del Màster iMBA, Enrique Bigné i Carmen Pérez Cabañero, van fer d'amfitrions durant aquesta interessant sessió, en la que el Dr. Stylos va compartir amb el nostre estudiantat els seu coneixements com a especialista en innovació de màrqueting i transformació digital a les indústries de serveis.

El Dr. Nikolaos Stylos és doctor en Administració d'Empreses i professor titular de Màrketing a University of Bristol Bussiness School. Stylos té un perfil de recerca interdisciplinari reconegut internacionalment, ha donat conferències a congressos internacionals (tant acadèmics com d'empresa) i ha impartit seminaris de recerca a universitats de diversos països dins i fora d'Europa. Amb la Universitat de València manté lligams estrets, participant com a docent convidat en diversos màsters i com a membre de tribunal de tesi doctoral.