University of Valencia logo Logo Master's Degree in Marketing and Market Research Logo del portal

Els estudiants del MIM van visitar l'empresa ANECOOP

  • March 3rd, 2023
ANECOOP 23

El passat 10 de febrer els estudiants del Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats de la matèria "Gestió de les Relacions al Canal" (especialitat en Distribució) impartida pels professors Alejandro Mollá i Marta Frasquet, van rebre classe a les instal·lacions de l'empresa ANECOOP sobre la seva fundació i el model de negoci actual.

L'estudiantat del màster va tenir l'oportunitat d'assistir a l'explicació impartida per la Carlota Pardo, responsable de Comunicació. de com es va fundar com a empresa cooperativa de segon grau ia més, va aprendre sobre el seu model mitjançant el qual comercialitza la producció dels seus socis a 83 països, així com les relacions amb les empreses de distribució als diferents mercats internacionals. També tingueren l'oportunitat de visitar les instal·lacions del Laboratori d'experimentació vegetal i del Camp d'Experiències a Museros.
ANECOOP és una empresa cooperativa agroalimentària que integra, coordina i comercialitza la producció hortofructícola i vitivinícola dels agricultors que pertanyen a les seves 72 cooperatives i empreses sòcies de tot Espanya.
Des de la seva fundació l'any 1975, s'ha aconseguit posicionar entre altres aspectes com la primera empresa hortofructícola espanyola i una de les principals d'Europa, així com un dels principals operadors de cítrics del món.

Images: