Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants UV

TANCAMENT D'EXPEDIENT I DIPÒSIT DEL TÍTOL

 

TANCAMENT D'EXPEDIENT

Una  vegada  superats els 60 crèdits del pla d'estudis del Màster Universitari en Professor / a d'Educació Secundària, el personal administratiu del màster comprovarà que l'estudiant / a ha lliurat l'acreditació del nivell C1 de valencià (i del C1 de castellà en el cas d'alumnes estrangers).

El / la estudiant rebrà un correu electrònic en seu compte de correu@ alumni.uv.es:

• Informant  que el seu expedient s'ha tancat amb indicació de com sol·licitar el títol universitari o

• Informant de que no s'ha pogut tancar el seu expedient i el motiu amb indicació de com esmenar.

SOL·LICITUD DEL TÍTOL UNIVERSITARI

El dipòsit del títol universitari es tramita des ENTREU (tràmit: Sol·licitud de Títol Universitari i SET).

A la sol·licitud, nom i cognoms i localitat de naixement han de coincidir exactament amb els que figuren en el dni, nie o passaport. En l'apartat OBSERVACIONS han de constar el nom i els cognoms, si el el cas, amb accents.

Una vegada  abonades les taxes d'expedició del títol a través de la passarel·la de pagament de ENTREU, la seu electrònica genera un document supletori del títol oficial que tindrà una validesa d'un any des de la data d'expedició.

El títol oficial estarà disponible a la secretaria del màster -Alcalde Reig, núm 8- en aproximadament 2 mesos des de la data del dipòsit del títol.

LLIURAMENT DEL TÍTOL UNIVERSITARI

La persona interessada podrà retirar el títol oficial a la secretaria del màster presentant el seu DNI o passaport original en vigor.

 En el cas de no poder retirar personalment, podrà autoritzar una altra persona mitjançant poder notarial. Haurà identificar-se presentant el seu DNI o passaport original en vigor.

Si la persona interessada resideix fora de la província de València, podrà sol·licitar, previ abonament de les taxes corresponents, que s'envie el seu títol universitari a la Subdelegació del Govern Alta Inspecció d'Educació-de la seua província de residència.

 Si la persona interessada resideix a l'estranger, pot sol·licitar, previ abonament de les taxes corresponents, que s'envie el seu títol universitari a l'Ambaixada o Consolat d'Espanya al país de residència.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies