Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants UV

Sol·licitud del Títol  Universitari

Un cop superats els 60 crèdits del pla d’estudis del Màster Universitari en Professor/a d’Educació Secundària l’estudiant/a haurà de seguir el següent procediment per tramitar el dipòsit del títol oficial:

  1. Sol·licitar a la secretaria del máster  el tancament de l’expedient a través de l’adreça de correu electrònic infosecundària@uv.es
  2. Acreditar estar en possessió del nivell C1 de valencià conforme al MERCL (Marc Europeu de Referència per a les Llengües). Així mateix, els estudiants estrangers hauran d'acreditar el nivell C1 de castellà.

Aquesta acreditació es podrá fer:

  • Adjuntant a la sol·licitud de tancament d’expedient el certificat de nivell C1 de valencià amb signatura electrónica o,
  • En el cas de C1 de valencià sense signatura electrònica  i del C1 de castellà, necessàriament, presentant original i fotocòpia del document acreditatiu en la secretaria del master.
  1. Sol·licitud de dipòsit del títol per la seu electrònica  ENTREU  (tràmit: Sol·licitud de Títol Universitari i SET)
  2. Una vegada abonades les taxes d’expedició del títol a través de la pasarel·la de pagament d’ENTREU, la seu electrònica genera el document supletori del títol oficial que tindrà una validesa d’un any des de la data d’expedició.
  3. El títol oficial estarà disponible en la secretaria del master –Alcalde Reig, núm. 7- en aproximadament 2 mesos des de la data del dipòsit del títol.

Lliurament del títol universitari

La persona interessada podrà retirar el títol oficial en la secretaria del master presentant el seu DNI o passaport original en vigor.

En el cas de no poder retirar-lo personalment i, d'acord amb l'Ordre de 8 de Julio de 1988 que desenvolupa els Reials decrets 185/1985 i 1496/1987 sobre Expedició i Lliurament de Títols Universitaris Oficials, podrá autoritzar una altra persona mitjançant poder notarial que autoritze expressament per a la retirada del títol universitari oficial. A més la persona autoritzada haurà d’acreditar-se amb el seu DNI o passaport original en vigor i aportar fotocòpia del DNI o passaport en vigor de la persona que autoritza.

Enviament del títol universitari fora de la provincia de València

Consulteu els tràmits a través de infosecundaria@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies