Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Pensar amb altres: Mindfulness en la infància i en el vincle patern-filial

  • 18 de maig de 2017
Image de la noticia

“Pensar amb altres” és un taller promogut per ASMI (Associació per a la Salut Mental Infantil des de la gestació). Es tracta d'un espai de reflexió i debat sobre la realitat de la infància i els seus entorns. L'assistència és gratuïta i està oberta a totes les persones interessades en la infància.

El mindfulness consisteix a estar present de manera conscient a comprendre el que passa ara, adoptant una actitud oberta i benvolent. La respiració és la porta que connecta els nostres mons extern i intern. Ser conscients d'alguna cosa sense analitzar-ho, per a açò respirem  amb atenció, es aquieta la ment i desenvolupem l'amabilitat i el autoconeixement.

L'exercici d'aquestes prácicas s'ha realitzat tradicionalment en moltes cultures i actualment està àmpliament demostrat els seus beneficis per al benestar i la salut física i mental. La presència conscient genera canvis en l'actitud i comportament respecte a nosaltres mateixos i cap als nostres fills.



La presentació del tema serà a càrrec de:

Belén Colomina, psicòloga per la Universitat de València i psicoterapeuta per la A.E.T.G. i la F.E.A.P. a través de la Teràpia Gestalt i la Teràpia Cognitiu-Conductual s'ha especialitzat en infància i adolescència. És professora de ioga per a xiquets i facilita grups de Mindfulness amb xiquets i adolecentes.

Amelie Súñer Macía, diplomada en Magisteri I.I. per l'O.V., Terapeuta Gestalt i Sistémica, Coach, Professora de Taichi, Chikung, Pilates bàsic i Meditació, Màster en Psicologia i Psicopatología Perinatal i Infantil per l'O.V.

Coordina: Mercedes Benac Prefac, pediatre i vicepresidenta de ASMI

 

Data: 30 de Maig
Hora: 19’30 h
Lloc: Palau de Tamarit, C/ Roger de Flor, 13 (46001) València
Preu: Gratis