Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

  • 15356: Contemplar en conjunt i tenir en compte els diferents aspectes i les implicacions en els diferents aspectes de les decisions i opcions adoptades, sabent triar o aconsellar les més convenients dins de l'ètica, la legalitat i els valors de la convivència social.
  • 15357: Saber treballar en equips multidisciplinaris reproduint contextos reals i aportant i coordinant els propis coneixements amb els d'altres branques i intervinents.
  • 15359: Participar en debats i discussions, dirigir-los i coordinar-los i ser capaços de resumir i extreure'n les conclusions més rellevants i acceptades per la majoria.
  • 15360: Utilitzar les diferents tècniques d'exposició-oral, escrita, presentacions, panells, etc-per comunicar els seus coneixements, propostes i posicions.
  • 15361: Projectar sobre problemes concrets els seus coneixements i saber resumir i extractar els arguments i les conclusions més rellevants per a la seva resolució.
  • 10406: Manejar la metodologia estadística i saber analitzar problemes i aplicar les eines estadístiques més apropiades en cada cas.
  • 10115: Conèixer bases científiques de la nutrició i en relació amb els últims desenvolupaments i tendències en aquest camp.
  • 10116: Manejar amb destresa les eines necessàries per avaluar els hàbits alimentaris.
  • 10117: Proposar tècniques, estratègies i models d'intervenció nutricional en les situacions fisiològiques especials, així com en les patologies més prevalents o relacionades amb l'alimentació.
  • 10118: Reconèixer les necessitats nutricionals de determinades col·lectivitats.
  • 10119: Capacitat per adaptar els processos relacionats amb els aliments a les normes vigents d'higiene dels aliments i sistemes de gestió de qualitat.
  • 10253: Conèixer la investigació que en alimentació, nutrició i tecnologia alimentària que demana la Comunitat Valenciana.
  • 13966: Obtenir la formació necessària per incorporar-se a departaments d'investigació, desenvolupament i innovació dins les empreses del sector agroalimentari.
  • 11493: Coneixement dels conceptes bàsics d'higiene dels aliments. Mesures higièniques i preventives.
  • 11494: Coneixement i capacitat per estimar els riscos associats a l'exposició de substàncies químiques i de tòxics biològics en productes de consum.
  • 10518: Coneixement dels mètodes més utilitzats per avaluar riscos per la presència productes químics i tòxics en aliments i mesures per al seu control.
  • 10048: Coneixement dels compostos tòxics procedents de la fabricació d'aliments.
  • 10110: Capacitat per interpretar les dades obtingudes de l'avaluació del risc i extrapolació a l'ésser humà. Establiment de límits de seguretat.
  • 10263: Coneixements bàsics sobre els principals grups microbians relacionats amb els aliments i familiaritzar-se amb els mètodes de classificació microbiana.
  • 10264: Capacitat per a l'aplicació de les principals tècniques biològiques i biotecnològiques per a la detecció de microorganismes i la interpretació dels resultats.
  • 10703: Ser capaç d¿entendre les metodologies per al processament dels aliments.
  • 10408: Coneixement dels mètodes més utilitzats en la conservació i transformació d'aliments així com de les tecnologies emergents i tecnologies d'envasament.
  • 13967: Capacitat de treball en equip, promoure iniciatives, planificar i prendre decisions en l'àmbit de l'empresa alimentaria.
  • 10412: Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb la nutrició, ciència i tecnologia dels aliments i seguretat alimentària, estils de vida i aspectes sanitaris.
  • 10414: Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora, amb capacitat de formular hipòtesis, recollir i interpretar la informació per a la resolució de problemes d'acord amb el mètode científic, comprenent la importància i les limitacions del pensament científic en matèria sanitària i nutricional.