Eixides professionals
El màster està dirigit a la formació d'especialistes, professionals i investigadors, en les àrees de la Qualitat i la Seguretat Alimentària, de manera que en finalitzar el Màster els / les estudiants estaran en plenes condicions de:
- Prestar els seus serveis en qualsevol indústria relacionada amb els aliments i estar capacitat per aplicar qualsevol de les tècniques desenvolupades per solucionar potencials necessitats que es presentin en activitats investigadores o productives.
- Avaluar críticament l'aplicabilitat de les diferents tècniques experimentals, per tenir un ampli coneixement de la metodologia i fonaments de la instrumentació i posseir una extensa visió de les capacitats de treball en un laboratori.
- Com a expert / a en tècniques experimentals, estarà preparat / a per desenvolupar-se amb qualsevol instrumental i tecnologia que existeixi o pugui aparèixer en un futur pròxim en el mercat de treball.
- Formar professionals que vetllen per la qualitat i seguretat alimentària com recomanen l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) i l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA).
- Accedir al programa de doctorat, proporcionant una bona potencialitat per ser futur Professor / a universitari /a o investigador / a en qualsevol institució pública o laboratori privat.