El Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària de la Universitat de València està dirigit a llicenciats / des, graduats / des i diplomats / des en titulacions amb contingut en matèries relacionades amb les Ciències dels Aliments.
- Llicenciats / des en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Veterinària i diplomats / des en Nutrició Humana i Dietètica, així com els / les graduats / es equivalents.
- Llicenciats / des en Medicina i Cirurgia, Biològiques, Químiques, Bioquímica, Ciències Mediambientals (i graduats / es equivalents (disposen de coneixements per seguir amb aprofitament, ja que tenen en els seus estudis universitaris una càrrega important de tècniques experimentals).
- Finalment, estudiants procedents d'altres titulacions de caràcter científic (Ciències del Mar) o d'aspectes bàsicament tècnics (Enginyers / es Químics / es o Enginyers / es Agrònoms / es) poden aprofitar la formació oferida per complementar el seu perfil científic o professional.