Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

  • Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària

Requisits d'accés i criteri d'admissió

A ) Accés

Requisits d'accés :

Per accedir als ensenyaments oficials de màster serà necessari estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior que faculten al país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de màster .
Així mateix , podran accedir els titulats de sistemes educatius aliens a l'Espai Europeu d'Educació Superior sense necessitat de l'homologació dels seus títols , prèvia comprovació per la Universitat de València que aquells acrediten un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten al país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de postgrau . L'accés per aquesta via no implicarà , en cap cas , l'homologació del títol previ que estiga en possessió l'interessat, ni el seu reconeixement a altres efectes que el de cursar els ensenyaments de màster .

B ) Admissió

1 . Òrgan responsable :

L'òrgan encarregat de l'admissió d'estudiants al Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària serà la Comissió de Coordinació Acadèmica .

La Comissió de Coordinació Acadèmica , està integrada per cinc membres , inclòs el seu president / a, que serà professor / a de la Universitat de València amb vinculació permanent i amb el títol de doctor / a, que actuarà com a director / a del màster.

En el cas d'estudiants de titulacions que no disposen dels coneixements bàsics per cursar el màster la Comissió del Màster determinarà la possibilitat de realitzar prèviament fins a 30 crèdits de formació complementària .

2 . Criteris i valoració de mèrits per a l'admissió :

Atenent al perfil i requisits d'admissió específics , l'ordre de preferència s'estableix en funció de les titulacions , i dins de cadascuna s'ordenaran en funció dels seus respectius expedients acadèmics :

  • Llicenciats / des en Farmàcia , Ciència i Tecnologia dels Aliments , Veterinària i diplomats / des en Nutrició Humana i Dietètica 
  • Llicenciats / des en Biològiques , Químiques , Bioquímica , Ciències Mediambientals , Medicina i Cirurgia i diplomats / des en Infermeria
  • Llicenciats / des en Ciències del Mar
  • Enginyers / es Químics i Agrònoms 
  • Qualsevol altra titulació relacionada amb l'àrea.

Així mateix es consideraran altres mèrits com titulacions addicionals , coneixement d'idiomes, publicacions .