Atenent el perfil i els requisits d’admissió específics, l’ordre de selección es durà a terme d'acord als següents criteris:
- Titulació:
- Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments i Veterinària.
- Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Grau en gastronòmiques.
- Grau/ Llicenciatura en Biologia, Química, Bioquímica, Ciències Mediambientals i Ciències del Mar.
- Enginieria Química i Agronòmica.
- Qualsevol altra titulació relacionada amb l’àrea.
S’aplicarà el següent factor de correcció segons titulació:
- Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments. Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Gradu en gastronòmiques: x 1.
- La resta de graus/llicenciatures x 0,7
- Mérits:
- Expedient acadèmic: 70%
- Estudiants de la UV: 15%
- Coneixement de llengües pròpies de la UV: 10%
- Coneixement de llengües estrangeres: 5%
- Es valorarà l'elecció del màster com a primera opció.
- Per a estudiants la llengua dels quals no és l'espanyol es requerirà un nivell C1 de llengua espanyola
- En el cas que la Comissió ho considere oportú, es realitzarà entrevista al/la candidat/a