Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

Atenent el perfil i els requisits d’admissió específics, l’ordre de selección es durà a terme d'acord als següents criteris:

  1. Titulació:
  • Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments i Veterinària.
  • Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Grau en gastronòmiques.
  • Grau/ Llicenciatura en Biologia, Química, Bioquímica, Ciències Mediambientals i Ciències del Mar.
  • Enginieria Química i Agronòmica.
  • Qualsevol altra titulació relacionada amb l’àrea.

S’aplicarà el següent factor de correcció segons titulació:

  • Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments. Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Gradu en gastronòmiques: x 1.
  • La resta de graus/llicenciatures x 0,7

  1. Mérits:
  • Expedient acadèmic: 70%
  • Publicacions científiques i participació en congressos: 15%
  • Experiència profesional relacionada amb el màster: 10%
  • Coneixement d’idiomes: 5%