Atenent el perfil i els requisits d’admissió específics, l’ordre de selección es durà a terme d'acord als següents criteris:
- Titulació:
- Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments i Veterinària.
- Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Grau en gastronòmiques.
- Grau/ Llicenciatura en Biologia, Química, Bioquímica, Ciències Mediambientals i Ciències del Mar.
- Enginieria Química i Agronòmica.
- Qualsevol altra titulació relacionada amb l’àrea.
S’aplicarà el següent factor de correcció segons titulació:
- Grau/Llicenciatura en Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments. Grau/diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica. Gradu en gastronòmiques: x 1.
- La resta de graus/llicenciatures x 0,7
- Mérits:
- Expedient acadèmic: 70%
- Publicacions científiques i participació en congressos: 15%
- Experiència profesional relacionada amb el màster: 10%
- Coneixement d’idiomes: 5%