Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

Les matèries de Nutrició i Bromatologia, Seguretat Alimentària i Tecnologia i Biotecnologia dels Aliments són els pilars sobre els quals s'assenta la formació en Qualitat i Seguretat alimentària.
Tant en l'orientació professional com en la investigadora, aportant coneixements sobre:

  • Requeriments nutricionals. Macro i micronutrients. No nutrients amb activitat biològica. Relació entre la indústria alimentària i aspectes saludables dels aliments. Compostos bioactius amb funcions biològiques. Ingredients funcionals dels aliments
  • Propietats dels ingredients i additius que formen part la formulació dels productes alimentaris. Innovacions tecnològiques per a la producció dels aliments, procediments i conservació. Disseny i formulació de nous productes alimentaris.
  • Riscos químics i biològics. Avaluació riscos i control. Higiene dels aliments. Compostos tòxics procedents de la fabricació d'aliments. Extrapolació de les dades de toxicitat.