Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

L'oferta de màsters del Departament d'Informàtica de la UV

Diversos membres de l'experimentat professorat del Departament d'Informàtica de la Universitat de València participa en un nombre considerable de màsters oficials de la Universitat de València. El Màster en Serveis i Aplicacions Web és un d'ells, però no l'únic. Ací us parlem d'alguns de varis:

4 de de juliol de 2016

Es pretén formar titulats de màster amb excel·lents coneixements teòrics i habilitats pràctiques en Bioinformática, que siguen capaços de solucionar problemes específics en entorns acadèmics, professionals i clínics, i que puguen desenvolupar noves estratègies computacionals i sistemes informàtics que cobrisquen les necessitats dels actuals projectes bioinformáticos d'anàlisis a gran escala.

El màster formarà experts amb coneixements i habilitats orientats al desenvolupament de noves estratègies computacionals i sistemes informàtics d'utilitat en la recerca biomèdica o biotecnològica.

Les competències adquirides, a més de permetre la incorporació a grups i departaments de recerca d'entitats públiques i privades, també possibilitaran l'inici d'una nova carrera professional en les empreses dels sectors biomèdic i biotecnològic que requerisquen l'ús de la bioinformática per part d'especialistes.

El Màster en Enginyeria de Telecomunicació per la Universitat de València (MIT-UV) és el primer Màster Oficial en Enginyeria de Telecomunicació amb atribucions professionals de València.

El MIT-UV és un màster professional habilitante que forma professionals capaços d'exercir convenientment la professió d'Enginyer/Enginyera de Telecomunicació, per a açò es desenvolupen en ell les accions necessàries perquè l'estudiant adquirisca les competències contemplades en l'Ordre Ministerial CIN/355/2009.

Es tracta d'un màster professional que habilita per a l'exercici de la professió d'Enginyer/a de Telecomunicació (substitueix a l'anterior enginyeria de 5 anys).

L'obtenció del màster dóna accés directe als programes de doctorat en el camp TIC.

 

Com es pot observar, el Màster en Enginyeria de Serveis i Aplicacions Web no és l'únic Màster on participa el Departament d'Informàtica, però com assegura Juan Gutiérrez, director del Màster ISAW, és el Màster que dona més pes a l'informàtica:

El Màster ISAW és el master amb més informàtica dels quals s'ofereixen, la qual cosa és un factor determinant a l'hora d'escollir un estudi de postgrau posat que una base sòlida en aquestes tecnologies ens prepara millor per als canvis que segur que els hi ha”.

Tots aquests màsters constitueixen una àmplia oferta d'estudis de postgrau per part de la Universitat de València que garanteixen la formació d'especialistes en un sector de vital importància com són les TIC.