Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

Dia de la dona i la xiqueta en la ciència a la ETSE-UV

  • 10 de febrer de 2017

L’any 2015, l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrer com el Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciència, en reconeixement al paper que les dones han desenvolupat i desenvolupen en la comunitat científica i tecnològica.

En aquesta resolució, l’òrgan de les Nacions Unides on estan representats tots els Estats Membres, va aprovar una resolució en la que justificava la proclamació d’aquest Dia Internacional i elogiava totes les iniciatives que recolzen a les dones científiques i promouen l’accés d’aquestes a l’educació, la capacitació i la investigació en els àmbits de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques. 

Per aquest motiu, les comissions d'igualtat del Campus de Burjassot-Paterna realitzaren el passat dimecres dia 8 una jornada sota el lema "Les xiques també vivim les ciències a la universitat", en la que totes les alumnes i professores-investigadores de l’E.T.S.E. es feren una fotografia a la porta de l’Escola. 

La difusió d’esta fotografia per les xarxes socials, esperem que ajudarà a visibilitzar i crear referents, sobretot en titulacions científico-tècniques com la física i les enginyeries, en què el percentatge de les alumnes oscil·la entre el 25% i el 5%.

 

Imatges: