Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

El Grup ISP (UV) busca candidats postdoctorals

  • 19 de desembre de 2018
Image de la noticia

Busquem candidats postdoctorals destacats amb un gran interés en L'Aprenentatge Automàtic i les Geociencias per a cobrir una postdoctoración en el grup de Processament d'Imatge i Senyal (ISP) en la Universitat de València, Espanya, http://isp.uv.es.

El lloc està finançat per una subvenció ERC *Consolidator 2015-2020 titulada "Aprenentatge estadístic per a l'anàlisi de dades d'observació de la Terra" (*SEDAL), http://isp.uv.es/sedal.html, sota la direcció del Prof. Gustau Camps-Valls .

PROJECTE I DESCRIPCIÓ DEL TREBALL.

Aquesta posició particular s'enfoca a aprendre models causals per a explicar interaccions complexes en variables climàtiques essencials i observacions remotes de detecció, i descobrir factors essencials ocults i factors de confusió en les aplicacions de Clima / Ciències geogràfiques.

DIRIGIT A:

Investigadors altament motivats amb un doctorat en informàtica, estadística, aprenentatge automàtic, enginyeria elèctrica, física o matemàtiques són encoratjats a postular-se. Totes les candidates han de tindre un sòlid coneixement i comprensió de l'aprenentatge i les estadístiques de maquinat, i estar particularment interessats en els problemes de detecció remota i / o *geociencia. Les bones habilitats de programació (*Matlab / *Python / R / C ++), un sentit crític i organitzat per a l'anàlisi de dades, així com el compromís, la comunicació sòlida, les habilitats de presentació i escriptura són un gran avantatge.

DETALLES:

- Termini: envie la seua sol·licitud al més prompte possible. Les posicions s'ompliran tan prompte com tinguem el candidat correcte.

- Com? Envie'm: CV de 2 pàgines i una llista de les seues 3 documents més representatius

- Qui:   Doctorat en matemàtiques, física, aprenentatge automàtic o disciplines relacionades. A més, ens preocupa el tema de gènere!

- Quant temps?  Contracte d'1 + 1 anys.

- Quin és el salari?  Segons escales d'UV que inclouen seguretat social, beneficis d'assegurança de salut i diners per a viatges

- On?  València, Espanya.

CONTACTE:

Abans de presentar la sol·licitud: Les consultes informals poden dirigir-se al Prof. Dr. *Gustau Camps-Valls.

Envia el teu dossier en un sol PDF a gustau.camps@uv.es, assumpte: "SEDAL Application - Aprenentatge Estadístic "