Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Lliurament dels Premis Extraordinaris i Millors Expedients de Grau i Màsters de la Facultat d’Economia

  • 27 de juny de 2022

El Director de la Càtedra, Constantino J. García, va fer entrega de tres dels guardons, patrocinats per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander.

 

Els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València de Graus y de Màsters del curs 20-21 es van donar cita el dia 17 de juny en el hall de la Facultat d’Economia  per a recollir els guardons. 

Van presidir l’entrega dels premis el vicerector d'Economia i Infraestructures, Justo Herrera, i el Degà, Francisco Muñoz. Junt a ells, en la Mesa presidencial, van participar la Vicedegana de Postgrau, Investigació i Innovació, Dolores Montagud; la Vicedegana d'Estudis de Grau, Dolores Forés; el Padrí de la promoció de Graus, Juan Antonio Máñez, Catedràtic d'Universitat del Departament d'Estructura Econòmica; la Padrina de la promoció de Màsters, Eva Mª Caplliure, directora del Màster en Direcció d'Empreses-MBA, i la Cap dels Serveis Administratius i Econòmics, Catalina Cabrera.

El director de la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander també va participar en l'acte, on va lliurar personalment els tres premis als millors expedients del Grau en Administració i Direcció d'Empreses, del Màster en Finances Corporatives i del Màster en Ciències Actuarials i Financeres.

Els premiats van ser:

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses: Fernando Segarra Martínez. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals en Banco Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.
  • Màster en Finances Corporatives: Núria Chaparro Banegas. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.
  • Màster en Ciències Actuarials i Financeres: Carlos Gómez Solaz. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander, entregat per Constantino J. García, Director de la Càtedra.

Enhorabona pel vostre talent, i per l'esforç necessari per a aconseguir destacar en esta primera posició


 

Imatges: