University of Valencia logo Logo del portal

  • Llíria

Clima i oratge a Ontinyent

Pablo Guerra Ángel
ISBN: 978-84-9133-130-8
Matèria: Ciències
Submatèries  General
Idioma: català
Any ed.: 2018
Enquadernació: cartoné
Format: 16 x 24 cm.
Pàgines: 150 pp.
PVP/Iva: 15.00EUR
 

 

En els mitjans de comunicació és freqüent sentir afirmacions sobre com canvia el temps i com açò afecta la nostra salut. I altres vegades s'afirma que el canvi climàtic incideix en el paisatge que observem i gaudim. Però poques persones coneixen realment com es produeixen les modificacions en els elements meteorològics (temperatura, precipitació, pressió, vent, humitat, insolació) i com podem apreciar en una successió de tipus de temps el canvi climàtic. Els errors en els mitjans de comunicació són freqüents i poques vegades es rectifiquen. Aquest llibre pretén aportar un coneixement rigorós dels elements del temps meteorològic en un temps històric en el qual es produeix una acceleració del canvi climàtic, o almenys açò es pot deduir de les dades tan precises que ens aporta.

 

Date: From 15 de march de 2018 to 16 de april de 2022.

Place Universitat de València.

Organized by Universitat de València.

Collaborates Coeditor: Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, Ajuntament Ontinyent, Fundació Campus Ontinyent, Caixa Ontinyent i Grup de Recerca d'Innovació en Educació Geogràfica i Històrica.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy