University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

3er Congrés Internacional d'investigació en Formació Professional "Crossing Boundaries in Vocational Education and Training: Pedagogical concerns and market demands"

  • April 10th, 2019

Els propers 2 i 3 de maig tindrà lloc a València el 3er congrés internacional d'investigació en formació professional "Crossing Boundaries in Vocational Education and Training: Pedagogical concerns and market demands" <https://vetnetsite.org/conferences/crossing-boundaries/2019-valencia/>

En aquesta edició, es presenten 64 contribucions procedents d'Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica del Nord i del Sud), hi haurà 2 conferències plenàries i es presentaran resultats d'investigació sobre la carrera i vocació professional, els sistemes i agents de formació professional, avaluació i qualitat, professorat, formació dual, inclusió i formació contínua.

L'eix del congrés està posat en les funcions de la formació professional davant la creixent precarització en el món del treball.

El congrés és bianual i les dues edicions anteriors van ser en universitats alemanyes, la següent serà en una universitat suïssa. Compta amb el suport de la Xarxa d'Investigació Europea sobre Formació Professional (VETNET <https://vetnetsite.org>) i el cofinançament de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, el Departament de Didàctica i Organització Escolar i el grup d'investigació Transicions (GIUV2013-093) de la Universitat de València, així com de la Fundació Bankia per la Formació Dual.

L'assistència és lliure i gratuïta.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy