University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

II Jornada d’Innovació Educativa en Educació Comparada: 12 de maig de 2022

  • May 2nd, 2022
Image de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València acull el dijous, 12 de maig, la II Jornada d'innovació educativa en Educació Comparada, un espai de trobada per a compartir experiències docents, iniciatives, materials i estratègies en l'àrea d'Educació Comparada amb l'objectiu principal de promoure la innovació educativa en l'àrea de l'Educació Comparada de manera presencial i online.

La Jornada estarà dividida en dues sessions. En la primera, s'abordarà la innovació a l’Educació Superior, els Drets Humans i l’Educació Internacional. En la segona, s'oferiran diverses experiències educatives en Educació Comparada i la innovació en el camp de l’Educació Comparada en temps de pandèmia.

Aquesta iniciativa, organitzada pel Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació, així com pel Centre d'Estudis d'Educació Comparada en la Universitat de València, s'emmarca en el projecte d'innovació educativa UV-SFPIE_PID-1639952- Innovando en Educación Comparada y Política de la Educación. El potencial del aprendizaje digital en contextos híbridos de enseñanza-aprendizaje, projecte  d’Innovació Educativa finançat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

El programa de la Jornada, així com la forma d'inscripció i accés es troba disponible a través del següent enllaç:

L'activitat es desenvoluparà de manera presencial amb retransmissió en línia per als inscrits. El seu accés el gratuït fins a completar aforament.

Més informació sobre el projecte AUPECE: https://www.uv.es/auecpe

Links: