University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

III Jornades sobre Tecnologia educativa: materials i estratègies

  • November 15th, 2019
Image de la noticia

Els dies 19 i 20 de novembre la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació  de la Universitat de València acollirà les Jornades sobre Tecnologia educativa: materials i estratègies (3a edició), organitzades de forma conjunta pel Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) de València i membres del Grup d'Investigació VAIG CRIAR (GIUV2013-105), adscrit al *Departament de *Didàctica i *Organització Escolar (UV).

Les ponències marc les impartiran Dr. Jesús Rodríguez (*Univesidade de Santiago) i la Dra. Montse Guitert (Universitat Oberta de Catalunya). I les sessions de treball es completen amb quatre panells en els quals s'exposaran experiències i projectes considerats des dels avanços de la tecnologia digital en la producció i difusió dels continguts curriculars.

Els objectius que es plantegen són: 

  • Mostrar i debatre les principals troballes de dos projectes d'I+D+i, orientats a estudiar l'estat actual de desenvolupament a les aules de primària dels materials i estratègies digitals.
  • Difondre entre el professorat diferents iniciatives d'implementació dels materials i estratègies didàctiques digitals.
  • Donar a conéixer la Guia per a la producció, ús i difusió de materials didàctics digitals.

Les Jornades es realitzaran a l'Aula Magna d'aquesta facultat, de 17.00 a 21.00 hores.