University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

Jornada d'acollida alumnat de primer curs - ONLINE

  • September 15th, 2020
Image de la noticia

La jornada d'acollida del dia 25 de setembre està plantejada per a tot l'alumnat de 1r curs de les tres titulacions. Aquest any es desenvolupará en format completament online.

Enguany, per les circumstàncies, ens veiem obligats a celebrar-la en unes condicions diferents però no hem volgut suprimir-la perquè considerem que és un moment important en la transició a la vida universitària.

La primera part de la jornada és comuna per a les tres titulacions. Seran els membres de l'equip deganal els encarregats de donar la benvinguda a l'alumnat i, tot seguit, s'impartirà una conferència motivacional d'inici de curs titulada “Viu les teues decisions” a càrrec de Gerard Gual, coach educatiu. 

La segona part de la jornada està plantejada per a presentar, de manera específica, cadascuna de les tres titulacions i, en concret, el pla d'estudis de 1r curs . Aquesta sessió serà a càrrec de les i els coordinadors de cada titulació i coordinadores i coordinadors de 1r curs. L'alumnat podrà plantejar els seus dubtes i inquietuds respecte al curs.

És important assistir a la jornada.

Adjutem les direccions de les sales virtuals on es desenvoluparàn les diferents parts de la jornada:

Pla d´entrada a Facultat

Links: