University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

SAME 2021. Setmana acció mundial per l'educació

  • April 26th, 2021
Image de la noticia
Més informació

Hui dilluns arranca La Setmana de l'Acció Mundial per a l'Educació (SAME), que s'estendrà fins al divendres 30 d'abril (https://cme-espana.org/same-2/)

En el marc d'aquesta setmana i del Projecte d'Innovació Educativa "Projecte d'Innovació Setmana d'Acció Mundial per l'Educació. Una Experiència per a Desenvolupar la Formació de Comunitats Educatives en el Dret a l'Educació,  s'han preparat algunes accions de sensibilització que ens agradaria compartir-vos perquè us pugueu unir vosaltres, alumnat i totes les persones que els il·lusione.

Enguany la #SAME2021 se celebra sota el lema #*MilMillonesdeVoces i aborda com la pandèmia de COVID-19 està afectant l'educació de més de mil milions de persones a tot el món. També està agreujant l'actual crisi mundial de finançament de l'educació, la qual cosa repercuteix en el progrés de tota l'Agenda de Desenvolupament Sostenible i, específicament, en l'Objectiu de Desenvolupament  Sostenible 4 (ODS 4). La campanya Mil Milions de Veus té com a objectiu assegurar un augment en el finançament públic de l'educació per a així garantir una educació de qualitat inclusiva i equitativa per a tots elevant les veus dels mil milions d'estudiants que s'han vist afectats per la pandèmia de COVID.

Detall de les activitats:

1) Durant tota la setmana es promourà la campanya en xarxes socials a través de l'etiqueta #*MilMillonesDeVoces #SAME2021 i les xarxes socials del projecte, @*Same19UV

2) El dijous 29 d'abril entre les 12.00h i les 13.30h. es realitzarà un webinar "EL DRET A l'EDUCACIÓ DURANT LA COVID 19" en el marc de la Setmana d'Acció Mundial per l'Educació (SAME).

El projecte d'Innovació Educativa de la Setmana d'Acció Mundial per a l'Educació des de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València i en col·laboració amb la Coordinadora d'ONG’s de la campanya a la Comunitat Valenciana hem vingut donant visibilitat al dret a l'educació durant més de deu anys (Més informació:http://proyectosame.blogs.uv.es).

La finalitat és sensibilitzar a la classe política i a l'opinió pública sobre la importància d'una educació de qualitat i sobre la necessitat d'actuar urgentment per al compliment del dret a l'educació.

Accés informació accions

Accés informació webinar