Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Porta de la Facultat

Realitzats els seminaris de formació per a estudiants que es responsabilitzaran d'assumir la funció de guies en les visites a celebrar per tot l'alumnat del Grau en Psicologia. Els tallers formatius van tenir lloc els dies 11, 18, 19 i 25 d'octubre.

Aquestes accions de formació han abordat dos aspectes. D'una banda s'han tractat els continguts històrics recollits en l'exposició, tasca en què cal destacar la col·laboració de la professora María José Monteagudo. D'altra banda, les professores Diana Pons i Inma Fuentes, assessorades per Èncar Martínez i Eloisa García (IVAM), han abordat aptituds relacionades amb el rol de mediadors del patrimoni cultural de la professió, amb la finalitat de que els estudiants guia contribuïsquen a despertar en les visites a l'exposició la curiositat en les àrees que contempla la mostra i els seus objectes a través d'anècdotes històriques, culturals, econòmiques i socials.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies