Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Química Logo del portal

Visita a l'Empresa ERCROS

  • 18 mayo de 2017

Un grup d'11 estudiants y estudiantes de 3r curs del Grau en Química van visitar el dia 18 de maig de 2017 les instal·lacions de l'empresa ERCROS

RESUM DE LA VISITA:

Data de la visita

18/05/2017

Empresa/Enllaç

Instal·lacions visitades

Planta de producció de paraformaldehid en Almussafes (VALÈNCIA)

Grup

11 estudiants/estudiantes  de tercer curs del Grau en Química

Descripció de la visita

El Director de la planta ens va fer una Introducció als orígens de la empresa, situació actual i posició en el sector. A la seua intervenció va destacar l’esforç que l’empresa ha fet per dissenyar processos sostenibles mediambientalment i segurs, tant per als treballadors com per la població. Per últim va incidir en la millora de la presencia internacional de l’empresa i les projeccions de futur.

El Cap de Producció ens va parlar dels processos de producció del formaldehid i para-formaldehid i de les millores introduïdes per a optimitzar els recursos energètics i les matèries primeres, posant l'accent principalment en l'aposta de l'empresa per la sostenibilitat.

La Responsable de Seguretat ens va explicar els plans de prevenció de riscos laborals y les mesures de protecció. A la seua intervenció va destacar la importància que dona ERCROS al compliment de les normes de seguretat, que els ha permès tindre un nivell d’incidents extraordinàriament baix.

La visita guiada per les instal·lacions es va fer en quatre grups, conduits per personal qualificat de l’empresa y es varen mostrar les instal·lacions:

  • Zona d’entrada i emmagatzematge de matèries primeres
  • Planta de producció
  • Laboratori de control de qualitat
  • Departament d’expedició.
  • Sala de reunions i oficines

En acabar la visita ens van oferir un aperitiu a la sala de juntes i ens demanaren omplir una enquesta.

 

Imágenes: