Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Data de concessió: 12 de de setembre de 2014.

A proposta de: Facultat de Medicina i Odontologia.

Data de lliurament: 22 de de setembre de 2014.

Apunt biogràfic:

Ana Lluch (València, 1949) és catedràtica de Medicina en la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València i cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic Universitari.

Especialista en càncer de mama, cerca un coneixement profund a nivell molecular d’aquesta malaltia per tal d’oferir als seus pacients un tractament personalitzat.

Llicenciada i doctora en Medicina per la Universitat de València, obtingué el premi extraordinari de doctorat. Ha estat investigadora invitada en prestigiosos centres internacionals com l’Instituto per lo Studio e la Cura dei Tumori (Milà Itàlia) i el MD Anderson Cancer Center (Houston, Estats Units).

Investigadora principal en 10 projectes del Fondo de Investigación Sanitaria del Instituto de Salud Carlos III, ha col·laborat també en altres 16 projectes d’investigació competitius. És autora de més de 200 articles en revistes nacionals i internacionals i ha dirigit més de 20 tesis doctorals.

La doctora Lluch és acadèmica de número de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències de la Comunitat Valenciana, i membre, entre altres, de la Sociedad Española de Oncología Médica, de la European Society for Medical Oncology i de la American Society of Clinical Oncology. Avaluadora i membre del comité editorial de nombroses revistes científiques i comités relatius al càncer de mama, ha sigut vicepresidenta de la Sociedad Española de Senología.

Documents:
Imatges de l'acte de lliurament:
Vídeos de l'acte de lliurament: