Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Foto de M. Carmen Fortes del Valle

Data de concessió: 29 de de novembre de 2010.

A proposta de: Rectorat.

Data de lliurament: 20 de de maig de 2011.

Apunt biogràfic:

María del Carmen Fortes del Valle (Algessires, Càdis, 1954 - València, 2010) va ser professora d’EGB a l’Escola de Magisteri de Tarragona i va exercir la docència en col·legis públics de Tarragona, Valls i València. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i doctora en Psicologia per la Universitat de València, el 1993 va obtenir la càtedra d’Escola Universitària en Psicologia Evolutiva i de l’Educació a la Universitat de València.

Especialista en intervenció en xiquets amb necessitats educatives especials i psicologia escolar, va ser col·laboradora habitual de diversos centres de Formació Permanent del Professorat i del Servei d’Assistència Psicològica Escolar Externa. Va ser impulsora del projecte Diveraulas hospitalarias, va participar en programes de formació dels conservatoris de música de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats i va col·laborar en el Projecte de Formació al Llarg de la Vida (Life Long Learning) de la Universitat de València.

Les seues experiències i investigacions s’han plasmat en diferents llibres i publicacions. Premi Excel·lència Docent 2009 del Consell Social de la Universitat de València, va dirigir la secció departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació a l’Escola de Magisteri i va ser vicedirectora de pràctiques d’aquest centre de la Universitat de València.
En el moment de la seua mort ocupava el Vicerectorat de Formació Contínua i Pràctiques Externes de la Universitat de València.

Documents:
Imatges de l'acte de lliurament:
Vídeos de l'acte de lliurament: