Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Data de concessió: 11 de de juny de 2014.

Data de lliurament: 27 de de juny de 2014.

Apunt biogràfic:

Francisco Jorge Pérez Durá (València, 1942) ha estat catedràtic de Filologia Clàssica a la Universitat de València , en la qual és professor emèrit.

Llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona, es va doctorar en Filologia Clàssica a la Universitat de València, en la qual ha recorregut els diferents graons de la carrera docent del seu temps: ajudant de classes pràctiques, encarregat d'adjuntia i encarregat de càtedra, professor adjunt interí, professor titular i catedràtic d'universitat.

Al llarg de la seua activitat universitària ha ocupat diferents responsabilitats de gestió i de govern: secretari i vicedegà de la Facultat de Filologia, director del Departament de Filologia Clàssica i coordinador de COU i especialista de PAU.

Autor d'una àmplia obra científica, va ser soci fundador de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (SEEC) i de la Sociedad Española de Estudios Latinos (SELAT), és membre del consell de redacció de diferents revistes estatals i internacionals, i també membre del consell assessor de diverses publicacions.

Documents:
Discurs d’acceptació.