Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.

La Junta Electoral publica els resultats definitius de les eleccions al Rectorat

  • 13 de març de 2018
La rectora electa en la seua intervenció en la proclamació de resultats electorals

La Junta Electoral publica els resultats definitius de les eleccions al rectorat de la Universitat de València, que va guanyar la Dra. Mª Vicenta Mestre en la segona volta del procés electoral que es va celebrar el passat dia 6 de març. Es convertirà, així, en la primera dona que dirigeix la Universitat de València des de la seua fundació en 1499.

Mavi Mestre va nàixer a Oliva i és catedràtica de Psicologia Bàsica en la Universitat de València. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, en les especialitats de Psicologia i de Ciències de l’Educació, va ser distingida amb el premi nacional als millors becaris i amb el premi extraordinari de llicenciatura. Doctora en Psicologia, va obtenir també el premi extraordinari de doctorat.

És especialista en matèries sobre adolescents en risc i família, que imparteix en titulacions de Grau i Màster de la Universitat de València i en altres universitats espanyoles i estrangeres. La seua activitat docent ha estat reconeguda amb sis quinquennis.

La seua activitat científica se centra en la inclusió social i la qualitat de vida dels joves i adolescents. Com a directora d’un grup d’investigació ha sigut investigadora principal de projectes competitius, entre els quals cal destacar un projecte PROMETEO amb la Universitat de Missouri i el CONICET de Buenos Aires i, actualment, del projecte PROMETEO sobre ‘Competència socioemocional i personal com a prevenció de la conducta desadaptada’. És autora de més de 160 articles en revistes nacionals i internacionals i de 23 llibres i 49 capítols de llibres. Ha dirigit 16 tesis doctorals. És membre de la International Association of Applied Psychology, de la Sociedad Interamericana de Psicologia, de la Junta directiva de la Societat d’Ansietat i Estrès i de la Societat Espanyola d’Història de la Psicologia. La seua recerca ha estat reconeguda amb sis sexennis d’investigació.

Compromesa amb la transformació de la Universitat, va ser secretària de departament, degana de la Facultat de Psicologia, vicerectora d’Estudis i vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat de la Universitat de València.

 

Pot accedir al document de proclamació de resultats electorals definitius seguint aquest enllaç.

I també pot vore la notícia en vídeo a la plataforma audiovisual de la Universitat de València, MediaUni, seguint aquest enllaç.

La crònica dels resultats electorals la pot consultar al portal de notícies de la Universitat de València, UVNotícies, fent clic ací.

I pot tornar a vore la programació de la nit electoral que va oferir en directe MediaUni en aquest link.