University of Valencia logo Logo Registry Office Logo del portal

Certificat digital

  • March 1st, 2023
Image de la noticia

Instruccions per obtindre el certificat digital a l'oficina del Registre General

SOL.LICTUD DEL CERTIFICAT ELECTRÒNIC

El Registre General ofereix la tramitació del certificat de signatura electrònica, sense perjudici que es pot obtenir en altres Punts de Registre d'Usuari (PRU) de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de Comunitat Valenciana (ACCV) o qualsevol altra Autoritat de Certificació.

El certificat electrònic permet realitzar un conjunt d'accions de forma segura i amb validesa legal, com ara signar documents electrònics, accedir a llocs web restringits i identificar-se davant l'administració pública.

 

1. Pot sol.licitar cita prèvia a través del següent enllaç:


2. Primer deu triar l’opció “Certificat electrònic” i a continuació seleccione en el calendari el dia i l'hora.


3. Afija el seu nom i correu electrònic, així com no oblide marcar la casella per a acceptar termes i condicions, així com les directives de privacitat. I només queda reservar.


4. Instruccions:
• Haurà de personar-se el dia i a l'hora indicada en el Registre General, que es troba en el nivell 1 de l'edifici de Rectorat (Avda. Blasco Ibáñez, nº 13, València).
• Li preguem la màxima puntualitat.
• Perquè el/la funcionaria corresponent puga comprovar la seua identitat, li mostrarà el DNI, passaport, permís de conduir, tarjeta TIE o NIE i passaport en vigor.
• Comprovada la seua identitat, el/la funcionaria expedirà els documents oficials corresponents que li entregarà per a la seua signatura preferentement a través d’un enllaç que rebrà en el seu telèfon mòbil.
• Les instruccions per a la generació i descàrrega del certificat digital en el seu ordinador les trobarà més a baix i en el correu electrònic que rebrà per part de la ACCV.


Informació complementària:
Per a la presentació de documentació en el Registre General de la Universitat de València pot utilitzar el Registre Electrònic al qual pot accedir a través de la Seu Electrònica de la Universitat de València sent necessari ser usuari de la Universitat de València o estar en possessió d'un certificat electrònic, Clau Pin o Clau Permanent.

Instruccions per a signar documents en pdf