Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornades

El portal espanyol d'Horitzó Europa conté una pàgina dedicada a esdeveniments relacionats amb aquest programa de finançament de la recerca europea, on es detallen totes les jornades informatives que es duen a terme al llarg de la geografia espanyola, a més de les jornades europees rellevants.

Per la seua banda, el web de la Comissió Europea té un apartat d'esdeveniments relacionats amb la recerca i la innovació.

Enllaços als principals tallers, conferències, jornades i altres esdeveniments.

 
Any 2024
ec_ri-days-2024 European Research and Innovation (R&I) Days 2024

L'esdeveniment emblemàtic sobre recerca i innovació de la Comissió Europea reuneix a personalitats de la política, investigadors i investigadores, i al públic en general per a debatre i donar forma al futur de la recerca i la innovació a Europa i més enllà mitjançant debats clau sobre polítiques, finançament i oportunitats de treballar en xarxa, i tallers específics.

Brusel·les i online, 20 i 21 de març de 2024

msca-2024-PF-UV Jornada informativa a la UV: Marie Sklodowska-Curie Postdoctoral Fellowships 2024

La propera convocatòria de les beques postdoctorals Marie Sklodowska-Curie (MSCA PF) obrirà el termini el 10 d’abril de 2024. Amb l’objectiu de encoratjar el personal investigador de la Universitat de València, la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació ha organitzat una jornada informativa que tindrà lloc el 6 de març de 2024 a les 12.00 h. a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (Campus de Tarongers).

València, 6 de març de 2024

rich_europe Jornada online de revisió de propostes d’infraestructures de recerca

RICH Europe, un projecte finançat pel programa marc europeu, organitza una jornada en línia els dies 22 i 23 de febrer de 2024, per a la revisió de propostes de la convocatòria 2024 d’infraestructures de recerca d’Horitzó Europa. L’esdeveniment constitueix una oportunitat per als participants per què un/a expert/a avaluador/a experimentat revise les seues propostes de projecte.

Online, 22 i 23 de febrer de 2024

interreg-next-med-2024 Jornada a València Interreg NEXT MED

El Programa Interreg NEXT MED és el major programa de cooperació interegional del Mediterrani. El seu objectiu és fomentar les relacions entre els 15 països veïns que hi participen, tot contribuent a un Mediterrani més intel·ligent, més verd i més inclusiu. En aquesta jornada informativa s’abordarà la primera convocatòria de projectes NEXT MED, llançada a finals de 2023 i dotada amb 103 milions d’euros.

València, 20 de febrer de 2024

taller_eic_acelerador Taller de Preparació de la Proposta Completa a l'Accelerador de l'EIC

Taller online adreçat al personal investigador que vol presentar una proposta a l'Accelerador de l'EIC d'Horitzó Europa.

Online, 6 de febrer de 2024

eic_pathfinder_bridge Infoday nacional d'EIC Pathfinder a Barcelona

FECYT, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Politècnica de Madrid organitzen l'Infoday nacional per a la convocatòria Pathfinder 2024. Es comptarà amb la participació d'un Project Officer, que explicarà les característiques i novetats de les convocatòries de 2024.

Barcelona, 2 de febrer de 2024

eic_pathfinder_bridge Infoday nacional d'EIC Pathfinder a Madrid

FECYT, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Politècnica de Madrid organitzen l'Infoday nacional per a la convocatòria Pathfinder 2024. Es comptarà amb la participació d'un Project Officer, que explicarà les característiques i novetats de les convocatòries de 2024.

Madrid, 1 de febrer de 2024

infoday_interreg_next_med Jornada informativa d’Interreg Next Med sobre la Primera Convocatòria

Estàs pensant presentar una proposta per a la primera convocatòria d’Interreg Next Med? No et pergues les jornades online, on tindràs l’oportunitat d’adquirir importants coneixements per al desenvolupament del teu projecte. Els esdeveniments estan programats per als dies 23 (en anglès) i 24 (en francès) de gener de 2024, de 10.00 h. a 12.15 h.

Online, 23 i 24 de gener de 2024

PRIMA-INFO-DAY PRIMA Online Info Day 2024

Participa el 16 de gener (en línia) a la jornada informativa de PRIMA, dissenyada per a presentar les futures convocatòries, i per a respondre a totes les teues preguntas sobre el procés, criteris de selecció o preparació del pressupost.

Online, 16 de gener de 2024

Any 2023
info_day_msca_staff_exchanges

Sessió informativa Marie Skłodowska-Curie Actions Staff Exchanges

El dia 8 de desembre de 2023, l’Agència Executiva de Recerca europea celebrarà una sessió online per a donar la informació completa de les principals característiques i l’impacte de les accions MSCA d’intercanvi de personal i com presentar-hi una proposta a la convocatòria.

Online, 8 de desembre de 2023

HE_info__day_cloud-edge-iot

Horizon Europe Calls 2024 Information & Brokerage Session: Digital Platforms for the Cloud-Edge-IoT, Innovation through Open Source and Software

The European Commission DG-CONNECT and the EUCloudEdgeIoT initiative cordially invite you join the Horizon Europe Information and Brokerage Event on 4 December 2023, from 9:00 – 15:00 CET. The event will be in hybrid mode (online and in-person in Brussels – the location will be announced soon). During this event, you have the opportunity to learn about the Horizon Europe 2024 Calls on World Leading Data and Computing Technologies and Digital and Emerging Technologies for Competitiveness and fit for the Green Deal.

Brussel·les i online, 4 de desembre de 2023

open_science_he

Webinari Horitzó Europa: requeriments de Ciència Oberta en la pràctica

Tens dubtes o preguntes sobre les teues obligacions com a beneficiari d’una subvenció d’Horitzó Europa en termes d’Accés Obert a publicacions i gestió de dades de recerca? A la jornada, es presentaran els requeriments, seguit d’un espai dedicat a preguntes i respostes dels nostres experts. Es presentarà també una visió general de les eines i serveis que ofereix OpenAIRE per a ajudar els coordinadors de projecte i personal de suport a complir amb els requeriments.

En línia, 16 de novembre de 2023

horizon_widera

Webinaris sobre el programa WIDERA d’Horitzó Europa

Amb l’objectiu de presentar-ne les convocatòries obertes de WIDERA, l’Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació ha organitzat cinc webinaris consecutius específics centrats a: • Talent • Ciència Oberta • Igualtat de gènere • Intel·ligència Artificial • Valorització

En línia, 16 de novembre de 2023

msca_2023_toledo_infoday

MSCA Presidency conference: MSCA diverse research careers to tackle global challenges

The European Commission and the Spanish Presidency of the Council of the EU are organising the upcoming MSCA Presidency conference, which will take place in Toledo, Spain, on 14-15 November 2023.

Toledo, 14 i 15 de novembre de 2023

Horizon_Europe

Jornada informativa nacional online sobre Horitzó Europa clústers 5 i 6

El clúster 5: Clima, i el clúster 6: Alimentació, Bioeconomia, Recursos Naturals, Agricultura i Medi Ambient són els temes centrals de la jornada informativa nacional online organitzada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri de Ciència i Innovació. S’abordaran les convocatòries del programa de treball 2023-2024 que obren el 17 d’octubre de 2023, les seues condicions específiques, preparació de propostes i el procés d’avaluació.

En línia, 26 d'octubre de 2023

sre_2023

Security Research Event (SRE). Societal transformation, digitalisation and climate change. A new paradigm for Security Research?

The Security Research Event (SRE) is the annual meeting where industry, policy makers and knowledge institutions come together to discuss the state of play and current challenges for security research in Europe. The SRE 2023 will be organised by the European Commission with support of:

  • The Spanish Presidency of the Council of the EU, represented by Spanish Departamento de Retos Sociales, Dirección de Programas de la UE y Cooperación Territorial, and
  • Sweden represented by The Swedish Civil Contingencies Agency (MSB), and Swedish Innovation Agency Vinnova.
This year’s event will focus on challenges stemming from global megatrends, which are shifting the ground for security in the EU. The main themes are embraced by the event’s title: “Societal transformations, climate change and digitalisation – a new paradigm of Security Research?”

Brussel·les, 24 i 25 d'octubre de 2023

jornada_cdti_cluster_4_industria_horizonte_europa

Jornada Informativa Nacional Clúster 4 – Indústria

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) celebrarà la jornada informativa sobre el tema Indústria del clúster 4 d’Horitzó Europa (Digital, Indústria i Espai), el 19 d’octubre de 2023 en modalitat presencial, amb una atenció especial a les convocatòries de 2024.

Presencial, 19 d'octubre de 2023

jornada_cdti_cluster_4_horizonte_europa

Jornada Informativa Nacional i Taller Preparació de Propostes Clúster 4 – Espai

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) celebrarà la jornada informativa sobre el clúster 4 d’Horitzó Europa, Digital, Indústria i Espai, el 18 d’octubre de 2023 en modalitat híbrida: presencial a Madrid i virtual per Zoom. L’esdeveniment inclou un taller de preparació de propostes recomanat per a tots els participants.

Presencial i en línia, 18 d'octubre de 2023

HE_Cluster-2_info_day_2023

Horizon Europe info days - Cluster 2 Culture, creativity and inclusive society

This info day aims to inform (potential) applicants about topics included in the Cluster 2 'Culture, Creativity and Inclusive Societies' work programme for 2024.

En línia, 18 d'octubre de 2023

Info-day-horizon-cluster-5

Virtual Horizon Europe Cluster 5 Info Day: Climate, Energy & Mobility

This event aims to inform potential applicants about the funding opportunities of the 2024 calls of Horizon Europe Cluster 4 'Digital, Industry and Space' Work Programme 2023-2024. During the 2-day event, speakers from the European Commission will present the call topics, the evaluation and the award process. Potential applicants will have an opportunity to ask questions.

En línia, 17 d'octubre de 2023

info_day_horizon_europe_cluster_4

Horizon Europe Info Days - Cluster 4

The online Info Day will present the research and innovation topics proposed for 2024 under the Work Programme 2023-2024 of Horizon Europe Cluster 5, addressing Climate, Energy and Mobility. The event will give the opportunity to prospective applicants to learn more about the funding options of the programme for 2024 which focuses on twin green and digital transitions to achieve climate neutrality in Europe by 2050. 80 open topics of the Horizon Europe Cluster 5 calls for 2024 will be presented by way of a plenary and four parallel sessions. For a detailed agenda, more information on how to participate and other practical details, visit the event website.

En línia, 11 i 12 d'octubre de 2023

next_generation_innovation_submit_2023

Next Generation Innovators Summit

La Presidència Espanyola del Consell de la Unió Europea, en col·laboració amb la Comissió Europea, organitza la conferència Next Generation Innovators Summit, que se celebrarà el proper 10 d’octubre a l’Auditori del Museu Nacional Reina Sofía de Madrid. Es tracta d’un esdeveniment institucional d’alt nivell, que reunirà a representants públics i privats de l’àmbit de la innovació del panorama nacional, europeu i internacional, amb l’objectiu d’analitzar els reptes associats a la innovació de tecnologia profunda (deep-tech) i el seu potencial d’oferir solucions transformadores en front als reptes mundials, així com la seua contribució a la doble transició ecològica i digital.

Madrid, 10 d'octubre de 2023

jornada_cdti_cluster_3_horizonte_europa

Jornada de suport a la preparació de propostes per a la convocatòria 2023 del clúster 3 d’Horitzó Europa

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), punt de contacte nacional del Clúster 3 “Seguretat civil per a la societat”, celebrarà el 5 d’octubre a la seu de Madrid una jornada de suport a la preparació de propostes per a la convocatòria 2023, pertanyent al Programa de Treball 2023-2024. La jornada abordarà els detalls per a participar, així com testimonis de casos d’èxit i d’avaluadors de convocatòries anteriors.

Madrid, 5 d'octubre de 2023

Info-day-horizon-cluster-6

Horizon Europe Info Day - Cluster 6: “Food, bioeconomy, natural resources, agriculture and environment”

Looking for European funding to ensure healthy #food, #water, #oceans, #forests & ecosystems? Join us at Horizon Europe Info Day - Cluster 6 to learn about: 2024 calls topics, opening next October; tips to submit a quality proposal and Ideas #HorizonEU aims to fund

Brussel·les, 27 i 28 de setembre de 2023

NATO_SPS_Info_Day_2023

NATO Science for Peace and Security Programme (SPS) Information Day

El 13 de setembre se celebra una jornada informativa a Madrid, en el marc del programa SPS (Science for Peace and Security) de l'OTAN. L'objectiu del Programa SPS és promoure la cooperació entre els països membres de l'OTAN i els països socis de l'Aliança, a través d'activitats de recerca científica, innovació i intercanvi de coneixements.

Madrid, 13 de setembre de 2023

cultural-and-creative-industries-event-barcelona

Cultural and creative industries event in Barcelona

The Spanish Presidency of the Council of the European Union will organise a European conference to reflect how the Cultural and Creative Industries contribute to improve people's quality of life by creating solutions through Culture and Science. This event will be held in Barcelona from the 11th to the 13th of July. The event will display, in a demonstrative, interactive and participatory way, CCIs’ European and collaborative projects and initiatives that are not only innovative and sustainable, but also accessible, affordable, socially committed and enriching for all in line with the New European Bauhaus (NEB) initiative. In this way, the conference will show cultural and creative industries as social and innovative drivers.

Barcelona, del 11 al 13 de juliol de 2023

webiniaris_erc_juliol_setembre_2024

Webinaris per a la preparació de propostes ERC Starting Grant 2024

L’Oficina Europea de la FECYT – Ministeri de Ciència i Innovació ha organitzat tres diferents webinaris de suport a la preparació de propostes de les subvencions Starting Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC) sota Horitzó Europa. Webinari I: Convocatòria ERC - Starting Grant 2024 (primers passos). 6 de juliol de 2023, d’11 a 13 h. Webinari II: Com preparar una proposta ERC - Starting Grant 2024. 13 de juliol de 2023, de 10 a 13 h. Webinari III: aprenent d’ERC-StG-2022. L’experiència de 3 ERC Grantees. Data i horari encara per definir (setembre) Tota la informació i inscripció estan disponibles al web de l’esdeveniment.

En línia, 6 i 13 de juliol de 2023

webinar_erc_syg

Webinari ERC-Synergy Grant 2024

L’Oficina Europea de la FECYT – Ministeri de Ciència i Innovació ha organitzat un webinari de suport a la preparació de propostes de la convocatòria de l'ERC Synergy Grant, que previssiblement obrirà el termini el 12 de juliol de 2023. El webinari se celebrarà online el 4 de juliol de 2023. L'esdeveniment no s'enregistrarà però les presentacions estaran disponibles posteriorment.

En línia, 4 de juliol de 2023

info-day-security-he-full

Horizon Europe Cluster 3 Info-day and Brokerage Event

The event is organized by the Network of Security National Contact Points – SEREN5, in close cooperation with the European Commission’s Directorate-General Migration and Home Affairs and the European Research Executive Agency. This international information-day event will highlight research topics covered within the 2023 calls for proposals in Cluster 3. Participants will also have the possibility to join a matchmaking event dedicated to the topics of the 2023 Cluster 3 calls. The matchmaking event will give participants the opportunity to join pre-arranged meetings with other participants in order to identify possible collaborators and to facilitate the setup of Horizon Europe project consortia.

Brussel·les, 27 i 28 de juny de 2023

Info_day_MSCA_DN_2023

Info day Horizon Europe - Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) Doctoral Networks 2023

This is an online information event for the MSCA-DN-2023 call which will open on 30 May 2023. The MSCA 2023 Call Info event aims at informing all potential applicants and stakeholders about the important novelties for 2023 and promoting the ID and JD modes. The participants will have the opportunity to raise their questions through Slido, in advance of the event (as of 1 June 2023) and during the Q&A session at the end of the event.

En línia, 14 de juny de 2023

cost-info-day-2023

Infoday Nacional sobre el Programa de Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia “COST” 2023 (sessió online)

El Ministeri de Ciència i Innovació en col·laboració amb l'Agència per al desenvolupament i la transformació econòmica d'Andalusia i l'Associació COST celebra el proper 14 de juny de 2023, en horari de 10:30 a 13:15, en format “online”, la jornada informativa anual del programa COST.

En línia, 14 de juny de 2023

EU Green Week 2023

EU Green Week 2023

EU Green Week is your annual opportunity to debate, become familiar with, or even celebrate EU environment policy. It’s an opportunity to celebrate the progress we’ve made, and to encourage individuals, communities and organisations to take stronger action in future – to protect, preserve and restore our environment, for now and for future generations, while constantly promoting sustainable development.

En línia, 3-11 de juny de 2023

horizon-europe-cluster-1

Jornada informativa sobre el clúster Salut d’Horitzó Europa

La Comissió Europea ha organitzat una jornada informativa en línia que se celebrarà el dia 1 de juny de 2023 a les 09:00 h. Estarà centrada en les novetats i convocatòries obertes del clúster 1 Salut del programa Horitzó Europa (2021-2027). A l’endemà, hi haurà la possibilitat de participar a una sessió de cerca de socis amb encontres bilaterals en línia.

En línia, 1 de juny de 2023

horizon-europe-cluster-1

Infoday Regional sobre Clúster 1 (Salut) d'Horitzó Europa

El proper 16 de febrer se celebrarà a l'Institut de Biomecànica (Universitat Politècnica de València) l'Infoday Regional sobre Clúster 1 (Salut) d'Horitzó Europa, organitzat en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de coordinació nacional i regional en R+D+I, que pretén incrementar i millorar la participació de tots els agents de la Comunitat Valenciana al Programa Horitzó Europa.

València, 16 de febrer de 2023

EIC-Info-Day

Jornada informativa EIC Pathfinder i Transition. Convocatòries 2023.

Jornada informativa en línia sobre les convocatòries 2023 dels instruments del Consell Europeu d’Innovació (EIC per les sigles en anglès) anomenats Pathfinder i Transition.
Organitzada per l'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació.

En línia, 13 de febrer de 2023

Any 2022
 
Any 2021
 
Any 2020
 
Any 2019
 
Any 2018