Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Jornada convocatòria ITN 2020

  • 11 de novembre de 2019
Jornada convocatòria ITN 2020

Lloc: Sala de Juntes del Nivell 3 de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València. Data: 28 de novembre de 2019.

El pilar d’excel·lència del programa europeu de recerca, Horitzó 2020, contempla dins les accions Marie Sklodowska-Curie de formació d’investigadores i investigadors, la creació de xarxes de formació predoctoral anomenades ITN (Innovative Training Networks), amb finançament de la Comissió Europea. Aquestes xarxes les formen diverses universitats i centres de recerca europeus al voltant d’un tema concret d’investigació.

Exemples d’ITN amb participació de la Universitat de València en són CINCHRON sobre cronobiologia dels insectes i INSECT DOCTORS, un programa doctoral conjunt en patologia d’insectes, ambdós del Departament de Genètica de la Facultat de Biologia; a més d’iMIRACLI sobre aprenentatge automàtic aplicat a l'estudi del canvi climàtic, del Laboratori de Processament d’Imatges; RHUMBO, sobre modelatge de la presa de decisions, de la Facultat d’Economia; ELUSIVES sobre neutrins i matèria obscura, de la Facultat de Física; i TRACT sobre formació en teràpies del càncer, de la Facultat de Medicina.

La convocatòria d’enguany d’ITN es troba oberta fins al 14 de gener de 2020, i amb l’objectiu de facilitar la preparació de propostes, RUVID, la Xarxa d’Universitats Valencianes per al Foment de l’R+D, celebrarà una jornada informativa el proper 28 de novembre de 2019 a la Sala de Juntes de Rectorat de la Universitat de València. En acabar la jornada, hi haurà un apartat dedicat a entrevistes bilaterals amb el punt de contacte nacional per a revisió de propostes, la sol·licitud de les quals cal enviar-la abans del 21 de novembre.

 

mciu_proa