University of Valencia logo Logo Degree in Political Sciences and Administration Logo del portal

Recently featured videos

Autors: Romero González, Juan; Ridaura Martínez, M Josefa; Rodríguez Teruel, Juan; Data: 2018 Resum: Reflexions sobre els efectes del procés de Catalunya. Projecte Pensat i Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Autors: Vives Antón, Tomás Salvador; García Pascual, Cristina; Beleña Mateo, Ángela; Data: 2018 Resum: Reflexions sobre la fi d'ETA. Projecte Pensat i Dret de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Música: Good mood song by Jerry Sterling; Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Aquest vídeo pertany al projecte d'Innovació Educativa "Manuales jurídicos y materiales docentes 3.0".
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.