Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

5th edition SUMMER SCHOOL Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence, Start-ups and Communications.

  • June 6th, 2023
5th edition SUMMER SCHOOL Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence, Start-ups and Communications.

La quinta edició de la Summer School es desenvoluparà entre el 3 i el 7 de juliol de 2023, amb sessions teòric-pràctiques dedicades a smart cities, ciberseguretat, bioestadística, neurociència, anàlisis de negoci, visualització de dades, periodisme d'investigació o anàlisi de l'auge del populisme a través de les xarxes socials.

Des d'un enfocament multidisciplinari, l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, la Facultat d’Economia, la Facultat de Matemàtiques i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació organitzen una escola d'estiu dirigida a estudiants de grau i postgrau interessats a aprofundir en les eines de gestió i aplicacions d'un sector en creixement exponencial. La Summer School compta amb professors de diverses universitats europees, professionals de prestigi en l'àmbit de la gestió de dades i responsables d'empreses que han desenvolupat aplicacions. El programa inclou tres sessions destinades a promoure projectes de negoci centrats en les dades, tutoritzades per experts en l'àmbit de les start-ups i professionals que han creat les seues empreses.

La Summer School s'imparteix en anglès i acollirà a un màxim de 25 estudiants. La Summer School està integrada dins dels programes de mobilitat Erasmus BIP (Blended Intensive Program) de la UV, i tenen un reconeixement de 3ECTS. L’ ETSE compta de places disponibles “limitades” per al seu alumnat de grau, màster i postgrau de les distintes titulacions de la ETSE. Es farà una selecció tenint en compte l’expedient acadèmic i la titulació. El termini d'inscripció està obert des de la seu electrònica  de la UV “Summer School 2023” des del 6 fins del 20 de Juny. (Guia Ajuda) A la inscripció cal indicar la titulació, el curs en el que està matriculat, el correu electrònic de la Universitat de València i la motivació per a realitzar la Summer. El resultat de la selecció es comunicarà als interessats per la seu electrònica.

Més info: http://esdeveniments.uv.es/go/summer2023