Incoming

Informació específica per a estudiants entrants a la UV

Si desitges venir a estudiar a la UV com a estudiant de Programa Erasmus+ Mobilitat no Europea, el primer pas és assegurar-te que hi ha un acord interinstitucional entre la teua universitat d'origen i la UV.

Requisits

-Entre les dues universitats ha d'haver-hi un acord interinstitucional que establisca el nombre d'estudiants que es poden intercanviar durant un curs acadèmic en la titulació que vols estudiar a València.


-L'Oficina Internacional de la teua universitat ha d'enviar-nos la teua nominació, i confirmar-nos que has estat seleccionat com a estudiant del Programa Erasmus+ Mobilitat no Europea.

Sol·licitud

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre la teua nominació, comprovarà si pot acceptar-te segons l'acord i t'enviarà un correu electrònic amb la teua contrasenya perquè pugues emplenar el formulari de sol·licitud en línia i pujar-hi els documents següents:

  • Passaport
  • Fotografia (fes clic ací per veure els requisits)

Visats

Hi ha dues classes de visats d'estudiant:

  • Visat D+C per 180 dies: tipus de visat que s'obté quan el període d'intercanvi té lloc durant un semestre.
  • Visat d'estudiant per 90 dies: tipus de visat que s'obté quan el període d'intercanvi té lloc durant un curs acadèmic i que obliga a sol·licitar la Targeta d'Identificació d'Estrangers dins del primer mes d'entrada a Espanya; des del Servei de Relacions Internacionals t'ajudarem a demanar una cita amb la comissaria de policia.

Més informació:

Permissos d'estudi

Informació específica per a universitats sòcies

Si voleu enviar-nos les vostres nominacions dels vostres estudiants ixents, tingueu en compte que heu d'omplir el següent formulari de nominació en línia:

http://go.uv.es/nominations/KA107

Terminis per tal que les universitats d'origen envien les nominacions:

• Per a estades de primer semestre (Setembre-Gener):

L'enllaç per nominacions estarà obert de l'1 de Març al 30 de Juny

• Per estades de segon semestre (Febrer-Juny):

L'enllaç per nominacions estarà obert de l'1 de Setembre al 31 d'Octubre

* Tingueu en compte que no acceptarem nominacions per correu electrònic, postal ni de cap altra manera.

* Només acceptarem candidatures enviades per una oficina internacional designada o un membre del personal universitari designat.

Si teniu algun dubte amb el formulari de nominació en línia, envieu un correu a ka107@uv.es

Després de rebre les candidatures, l'oficina de relacions internacionals comprovarà si és acceptable d'acord amb l'acord bilateral i enviarà als estudiants un correu electrònic amb la informació que necessiten per emplenar el formulari de sol·licitud en línia.

 Instruccions per a estudiants nominats