• Programes Internacionals Mobilitat

En esta pàgina trobaràs:

Informació específica per a estudiants

Si vols venir a estudiar a la Universitat de València com a estudiant de Programa Internacional, el primer pas és assegurar-te que existeix un conveni específic entre la teua universitat d'origen i la Universitat de València en la titulació que vols cursar ací. Si no és així, no podràs venir en qualitat d'estudiant de Programa Internacional, perquè no s'accepten estudiants visitants/freemover.

Requisits

-Entre les dues universitats ha d'existir un conveni específic, establint el nombre d'estudiants que es poden intercanviar durant un curs acadèmic, en la titulació que vols estudiar a València. Si només existeix un conveni marc, significa que no hi ha intercanvi estudiantil.

-L'Oficina Internacional de la teua universitat ha d'enviar-nos la teua nominació, confirmant-nos que has estat seleccionat com a estudiant de Programa Internacional.

Nota: Els Programes Internacionals no són accessibles a estudiants de Medicina i d'Odontologia.

Sol·licitud

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre la teua nominació, comprovarà si pot acceptar-te d'acord amb el conveni i t'enviarà un correu electrònic amb la teua contrasenya perquè pugues emplenar el formulari de sol·licitud "online" i pujar els següents documents:

  • Passaport
  • Fotografia (fes clic ací per a veure els requisits)
  • Assegurança mèdica internacional que cobrisca la sencera durada de la teua estada a Espanya

Terminis per tal que els estudiants "incoming" emplenen la sol·licitud

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 20 de juny (ampliat fins el 30 de juny)
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 20 de novembre

Visats

Hi ha dues classes de visats d'estudiant:

  • Visat D + C per 180 dies: tipus de visat que s'obté quan el període d'intercanvi té lloc durant un semestre
  • Visat d'estudiant per 90 dies: tipus de visat que s'obté quan el període d'intercanvi té lloc durant un curs acadèmic i que obliga a sol·licitar la Targeta d'Identificació d'Estrangers dins del primer mes d'entrada a Espanya; des del Servei de Relacions Internacionals t'ajudarem a demanar cita amb la Comissaria de Policia

Més informació:

Permisos d'estudi

Informació específica per a universitats sòcies

Si desitja enviar-nos les nominacions dels seus estudiants, en el marc d'un Programa Internacional, li preguem que òmpliga una fitxa de nominació per estudiant i la/les envie per correu electrònic a incoming@uv.es. Només acceptarem nominacions enviades per l'Oficina Internacional d'una Universitat amb la qual la UV haja signat un conveni específic, establint el nombre d'estudiants que es poden intercanviar durant un curs acadèmic i en quines titulacions tindrà lloc la mobilitat.

Si només existeix un conveni marc, significa que no hi ha intercanvi estudiantil.

El Servei de Relacions Internacionals, després de rebre les nominacions, comprovarà si pot acceptar-les d'acord amb el conveni i enviarà als estudiants un correu electrònic amb la informació necessària perquè puguen omplir el formulari de sol·licitud "online".

Terminis per tal que les universitats d'origen envien les nominacions

  • Estades de primer semestre o curs sencer (començant el setembre): 31 de maig
  • Estades de segon semestre (començant el febrer): 31 d'octubre

Més informació:

Full de dades UV

Llista de coordinadors acadèmics de la UV

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies