University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

Butlletí IHMC tardor 2018

  • September 27th, 2018
palau

Nou butlletí IHMC2 – tardor 2018

Resum de les activitats:

Seminaris – Els seminaris tenen habitualment lloc a la sala de conferències de l’IHMC a partir de les 16h. També hi ha cicles amb col·laboració amb altres institucions que tenen altres horaris i llocs. Iniciarem el curs amb presentacions de alguns llibres. Continuarem amb un cicle d’història anomenat: "En el centenari de l’Armistici: salut, medicina i humanitarisme arran de la I Guerra Mundial (1914-1918)". També comptarem amb altres col·loquis, jornades i fòrums de debat.

Exposicions – Inauguració a setembre de l'exposició “Exhumant el silenci. Memòria, Ciència, Identitat” que es pot visitar fins l’11 de gener.  

Cinema - Dos cicles de cinema ompliran tots els dijous a les 18 hores el nostre saló d'actes amb la col·laboració de l'Aula de cinema. El primer dels cicles és: “Dictadures i tortura” i el segón porta per títol "Víctimes de la Gran Guerra"

Espais i personatges de ciència -  Continuem aquest projecte de col·laboració amb la Veu del País Valencià amb nous personatges i espais de ciència.

I moltes més activitats descrites al nou butlletí IMHC2 – Tardor 2018

Descarregar:  butlletí