University of Valencia logo Logo del portal

  • IHMC

XIX Premi Antoni Quintana i Marí

  • December 16th, 2019
SCHCT

Amb l’objectiu de despertar l’interès per l’estudi i la recerca de la història de la ciència i de la tècnica entre l'estudiantat d’ensenyament secundari, la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) convoca cada any, des de 2001, el Premi Antoni Quintana i Marí. Hi poden participar tots els/les alumnes dels centres d'ensenyament dels Països Catalans, en dues modalitats: secundària obligatòria i secundària postobligàtoria (batxillerat i cicles formatius).
 

Els originals han d'ésser inèdits i redactats en català i han de ser fruit del treball de recerca, individual o col.lectiva, tutelada, que l'alumnat ha de dur a terme com a part del seu currículum. Els treballs han de versar sobre aspectes de la història de la ciència, de la medicina i de la tècnica en qualsevol dels seus àmbits temàtics, cronològics i geogràfics. Podeu trobar informació sobre les convocatòries anteriors, així com els treballs guanyadors de del 2019 (convocatòria XVIII), a l’enllaç següent: https://blogs.iec.cat/schct/xviii-premi-antoni-quintana-i-mari/.

Properament s'anunciaran les bases i la informació corresponent a la convocatòria del XIX Premi Antoni Quintana i Marí. Però ja us avancem que el termini de presentació dels treballs serà a finals de juny de 2020.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy