Científics consolidats i joves investigadors es reuneixen en el marc de la XVII Escola Europea de Nanociència Molecular

  • Parc Científic
  • 22 de maig de 2024
 
Participants

L'Institut de Ciència Molecular (ICMol) de la Universitat de València celebra aquesta setmana, a Conca, la dessetena edició de l’European School on Molecular Nanoscience (ESMolNa), una trobada anual entre científics d'excel·lència i joves investigadors que es produeix com a colofó del Màster interuniversitari en Nanociència Molecular i Nanotecnologia.

La nanociència molecular és una àrea on convergeixen químics moleculars, biòlegs, físics i enginyers interessats en els avanços de la química supramolecular, l'electrònica molecular i el magnetisme molecular. La 17a Escola Europea de Nanociència Molecular —ESMolNa2024—, que se celebra a Conca del 17 al 24 de maig, pretén oferir un marc adequat per a debatre àmpliament sobre l'estat i l'actualitat d'aquestes àrees multidisciplinàries.

Organitzada per l’ICMol de la Universitat de València (UV) i la Facultad de Ciencias Ambientales de la Universidad de Castilla La Mancha (UCLM), i dirigida principalment a investigadors postdoctorals i estudiants de postgrau, l'Escola pretén fomentar la reunió i discussió entre científics d'excel·lència i les generacions més joves d'investigadors. ESMolNa suposa el colofó d'un Curs Avançat intensiu de tres setmanes organitzat en el marc del Màster en Nanociència Molecular i Nanotecnologia.

El programa d'enguany inclou 10é Workshop en 2D Materials (W2DM2024), que tindrà lloc els dies 23 i 24 de maig de 2024 en aquest mateix marc. Es tracta d'un taller sobre Grafé i altres materials 2D amb múltiples propietats, entre aquestes la superconductivitat i el magnetisme.

Es pot accedir a tota la informació en la web del ICMol.