II Congrés de Ciència i Tecnologia dels Aliments de València

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 8 de març de 2024
 

La Sala Charles Darwin de la Facultat de Farmàcia va acollir els 27 i 28 de febrer la segona edició del Congrés de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CyTAV), un congrés organitzat per l’associació d’estudiants.

El congrés, que portava per nom “Eixides laborals: una visió transversal sobre la professió” va comptar amb desenes d’estudiants de la Universitat els quals van gaudir de 9 ponències. Aquestes van tractar les diferents eixides professionals que obri el grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments i així conèixer de més prop el món empresària i el sector públic.

El congrés, va estar inaugurat per la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; la degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, Hortensia Rico; i el president del congrés, Mario Bello. A continuació van tenir lloc les conferències de professionals del món agroalimentari i acadèmic, a més del concurs de pòsters i comunicacions orals.

CyTAV naix l’any 2022, quan un grup d’estudiats decideix promoure una associació. Una associació d’estudiants independents però amb seu a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Aquesta agrupació d’estudiants naix amb la finalitat de donar a conèixer els estudis que realitzen a través d’activitats, visites i empreses del sector agroalimentari i l’esdeveniment més important, el congrés anual.

Imatges: