• Facultat de Dret.
cartell jornades

IV Jornada L'aprenentatge del Dret

27/06/16

La IV Jornada "L'aprenentatge del Dret. Ensenyament superior en xarxa", dirigida per la professora Mª Dolors Mas Badia, se celebrarà el 6 de juliol a partir de les 09.30 hores, en la Sala 2P-15 "Seminari Vicente L. Montes Penadés" del Departament de Dret Civil de la Facultat de Dret.

[Llegir més]

III CONGRÉS INTERNACIONAL DE MEDIACIÓ I ARBITRATGE DE VALÈNCIA

19/04/16

Aquest any el CIMAV es nomena: LAS VÍAS ALTERNATIVAS PARA LA SOLUCIÓN DE CONFLICTOS DE DERECHO DE FAMILIA: Especial relevancia para las empresas familiares. València, 4 i 5 de maig de 2016. Saló de Graus de la Facultat de Dret.

[Llegir més]

  IV JORNADA DEL TALLER DE GARANTIES. Pla d'Innovació Educativa de la Facultat de Dret

  18/04/16

  La IV JORNADA del Taller de Garanties es titula: "Sobreendeudamiento familiar y ejecución hipotecaria. Avances y retos pendientes"

  [Llegir més]

   III CONGRÉS INTERNACIONAL DE DRETS DE LA PERSONALITAT

   11/02/16

   15 d'Abril de 2016. Saló de Graus de la Facultat de Dret. Director del Congrés: Dr. JOSÉ RAMÓN DE VERDA Y BEAMONTE, Catedrátic de Dret civil.

   [Llegir més]

    3ª JORNADA "ASPECTES PRÀCTICS DE LES CRISIS FAMILIARS"

    09/11/15

    Data: 20 de novembre de 2015 Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Socials "GREGORI MAIANS" Coordina: PROFª Mª DOLORES MAS BADÍA, Professora Titular del Departament de Dret civil

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies