• Facultat de Dret.
Cartell de la jornada.

V JORNADA SOBREENDEUDAMIENTO FAMILIAR Y EJECUCIÓN HIPOTECARIA. LA PROTECCIÓN DEL CONSUMIDOR DE PRÉSTAMOS HIPOTECARIOS.

24/03/17

V JORNADA SOBREENDEUDAMIENTO FAMILIAR Y EJECUCIÓN HIPOTECARIA. LA PROTECCIÓN DEL CONSUMIDOR DE PRÉSTAMOS HIPOTECARIOS. Jornada coordinada per Mª Dolores Más Badía, Professora Titular de Dret Civil, Universitat de València, inscrita dins del Taller de garanties, integrat en el Pla d'innovació educativa de la Facultat de Dret. La Jornada se celebrarà el pròxim 7 d'abril de 2017, a partir de les 9,30 hores, en el Saló d'Actes de la Bilioteca de Ciències Socials "Gregori Maians".

[Llegir més]

  IV CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE LOS DERECHOS DE LA PERSONALIDAD: derechos de la personalidad y responsabilidad civil en el ámbito sanitario.

  07/03/17

  "El IV CONGRESO INTERNACIONAL SOBRE LOS DERECHOS DE LA PERSONALIDAD: derechos de la personalidad y responsabilidad civil en el ámbito sanitario", dirigit pel professor Dr. Dr. José Ramón De Verda, Catedràtic de Dret civil, Universitat de València i President de l'IDIBE; se celebrarà el 25 d'abril, a partir de les 09.00 hores, en el Saló de Graus del Departament de Dret Civil.

  [Llegir més]

   cartell jornades

   IV Jornada L'aprenentatge del Dret

   27/06/16

   La IV Jornada "L'aprenentatge del Dret. Ensenyament superior en xarxa", dirigida per la professora Mª Dolors Mas Badia, se celebrarà el 6 de juliol a partir de les 09.30 hores, en la Sala 2P-15 "Seminari Vicente L. Montes Penadés" del Departament de Dret Civil de la Facultat de Dret.

   [Llegir més]

   III CONGRÉS INTERNACIONAL DE MEDIACIÓ I ARBITRATGE DE VALÈNCIA

   19/04/16

   Aquest any el CIMAV es nomena: LAS VÍAS ALTERNATIVAS PARA LA SOLUCIÓN DE CONFLICTOS DE DERECHO DE FAMILIA: Especial relevancia para las empresas familiares. València, 4 i 5 de maig de 2016. Saló de Graus de la Facultat de Dret.

   [Llegir més]

    IV JORNADA DEL TALLER DE GARANTIES. Pla d'Innovació Educativa de la Facultat de Dret

    18/04/16

    La IV JORNADA del Taller de Garanties es titula: "Sobreendeudamiento familiar y ejecución hipotecaria. Avances y retos pendientes"

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies