• Facultat de Dret.

Seminari Dret Registral

28/11/18

Ha conclòs el Seminari d'Estudis de Dret Registral, amb el títol "Aspectes problemàtics de la propietat horizontal", organitzat per la Càtedra de Dret Immobiliari Registral Benvingut Oliver, i que s'ha desenvolupat en diverses sessions durant el mes de noviembre de 2018. El lliurament dels diplomes acreditatius als participants es va realitzar per part de la Vicedegana de la Facultat de Dret de la Universitat de València, Maria Dolores Mas, i la Degana autonòmica del Col·legi de Registradors a la Comunitat Valenciana, Begoña Longás.

  The Law of Succession in UK and EEUU

  12/11/18

  El Divendres 30 de novembre s'impartirà la conferència titulada “The Law of Succession in UK and EUA” a càrrec de la Professora de la Universitat de Barcelona Dª. Miriam Anderson.

  [Llegir més]

  CONGRÉS INTERNACIONAL CONTRACTES I LLICÈNCIES DE DRETS D'AUTOR EN EL MERCAT ÚNIC DIGITAL

  05/11/18

  Organitzat per: R+D DER2015-70285-R (MINECO/FEDER/UE) “Contractes i llicències de drets d'autor” R+D DER2017-86393-R (MINECO/FEDER/UE) “Eines jurídiques per a afavorir l'accés a continguts protegits per drets de propietat intel·lectual en el mercat únic digital” Directores: Concepción Saiz García i Raquel Evangeli Llorca

  [Llegir més]

  Cartell de la Jornada.

  VI JORNADA SOBRE "EL APRENDIZAJE DEL DERECHO". El impacto de las nuevas tecnologías

  10/09/18

  "El próximo viernes 14 de septiembre tendrá lugar la VI Jornada sobre "El aprendizaje del Derecho" que organiza el Grupo estable de innovación educativa UV-SFPIE_GER17-587414 (Responsable: Profa. Dra. Mª Dolores Mas Badía). Este año el hilo conductor será el impacto de las nuevas tecnologías tanto en los contenidos de los estudios como en las metodologías docentes empleadas. Se desarrollará desde las 9´30 h. en la Sala 2P15 de la Facultat de Dret (Seminario Vicente L. Montés Penadés)".

  [Llegir més]

   VII JORNADA MAPES CONCEPTUALS

   23/04/18

   Celebració de la VII Jornada d'Innovació docent. Directora: María Elena Cobas Cobiella. Xarxa internacional " Aprenentatge cooperatiu.Els mapes conceptuals com a metodologia docent activa dins del Nou Espai d'Educació Superior Europeu".Projecte UV-SFPIE_GER17-586365.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies