• Facultat de Dret.

Nous horaris de tutories.

20/05/19

Els horaris de tutoria d'alguns professors del Departament han sigut modificats recentment. Es poden consultar en l'enllaç corresponent, al final d'aquesta pàgina.

[Llegir més]

  PROPIETAT INTEL.LECTUAL I ESPORT

  16/04/19

  XII Jornades del Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual es celebraran el pròxim 3 de maig (divendres) a les 11:30 h en la Sala de Seminari Vicente L. Montés del Departament de Dret Civil (2P-15).

  [Llegir més]

   VII JORNADA SOBREENDEUDAMENT FAMILIAR I EXECUCIÓ HIPOTECÀRIA: LA SITUACIÓ ACTUAL DELS PRÉSTECS HIPOTECARIS

   22/03/19

   El pròxim dia 29 de març se celebrarà, en el marc del Taller de Garanties, i dins del Pla d'Innovació Educativa de la Facultat de Dret de la Universitat de València, la VII Jornada “Sobreendeudamiento familiar i execució hipotecària: La situació actual dels préstecs hipotecaris”. Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Socials. Hora: 10,30 h.

   [Llegir més]

    VIII Congrés Internacional de Dret de Familia

    07/02/19

    El “VIII Congrés Internacional de Dret de Família. Noves tendències legislatives i jurisprudencials en matèria de discapacitat, família i successions”, tindrà lloc el pròxim 8 de març al Saló del Rei del Col·legi Notarial de València.

    [Llegir més]

    JORNADA "LA RESPOSABILIDAD CIVIL MÉDICA EN ESPAÑA, ITALIA Y HUNGRÍA: CUESTIONES ACTUALES"

    06/02/19

    Actividad complementaria de la Facultad de Derecho: "LA RESPONSABILIDAD CIVIL MÉDICA EN ESPAÑA, ITALIA Y HUNGRÍA: CUESTIONES ACTUALES". Viernes 8 de febrero de 2019. Lugar de celebración: Salón de Actos de la Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians". Director de la Jornada: Dr. Pedro Chaparro Matamoros, Prof. Ayudante Dr., Departament de Dret Civil, Universitat de València.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies