• .
 

VII Jornada sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana

15/05/16

La consideració del desenvolupament com a sostenible ha tornat a prendre força en l'agenda política a tots els nivells. Tant és així que l'ONU presenta la seua Agenda 2030 com a Objectius de Desenvolupament Sostenible, la Unió Europea centra la seua estratègia 2020 en un creixement intel·ligent, sostenible i integrador, apostant per una economia circular., i fins i tot la Generalitat Valenciana ha creat una Conselleria dedicada específicament a l'economia sostenible.

[Llegir més]

CALENDARI ORIENTATIU DOCTORAT DEPARTAMENT

29/02/16

CALENDARI ORIENTATIU SOBRE ELS TRÀMITS DE LES TESIS DEL PROGRAMA DE DOCTORAT DEL DEPARTAMENT

Nou llibre de Josepa Cucó i Giner

24/02/16

Josepa Cucó i Giner (2016). De la utopia revolucionària a l’activisme social. El Moviment Comunista, Revolta i Cristina Piris, València, Publicacions de la Universitat de València (PUV).

[Llegir més]

II Jornada per la Justícia Social

22/02/16

La Jornada se realiza con motivo del Día Mundial por la Justicia Social (20-F) y centramos la jornada en los tratados de libre comercio (TTIP, TPP, CETA, TISA,...) por el impacto negativo que pueden tener sobre la justicia social y la ciudadanía.

Treinta años de políticas culturales en España

15/02/16

Nou llibre sobre polítiques culturals editat per Joaquim Rius i Arturo Rubio

[Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord