• .
Logo REDIDI

Participació en òrgans col·legiats d'entitats públiques i privades

26/04/17

El departament és membre fundador de la Xarxa Iberoamericana de Docència i Recerca pels drets de la infància (REDIDI), col·laborador també de l'Associació de Treball Social i Salut i està vinculat a l'Ajuntament de València, a la Conselleria de Benestar Social i a la Diputació de València. A més, representa a la Universitat de València en el Consell d'Acció Social.

  Pràctiques externes extracurriculars curs acadèmic 2016-2017

  26/04/17

  Des del curs 2015/2016, el departament disposa d'una beca de pràctiques extracurriculars remunerades amb una dotació de 2000€ per curs que es gestiona a través de la Fundació Universitat Empresa-ADEIT.

  Cartell jornada

  Jornada conmemorativa del XX aniversari del departament de treball social i serveis socials

  16/05/16

  El pròxim 20 de maig, amb motiu de la commemoració dels 20 anys de la creació del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, celebrem una jornada que te per objectiu principal la revisió històrica dels processos evolutius pels quals han passat acadèmicament els estudis de treball social.

  entrega premi

  Gabriela Moriana, premi d’investigació Presen Sáez de Descatllar d’estudis de gènere

  11/03/16

  Gabriela Moriana, professora del Departament de Treball Social i SS. SS. i Directora del Màster en Gènere i Polítiques d’Igualtat, ha obtingut el Premi Presen Sáez de Descatllar, en la seua modalitat de tesi doctoral.

  [Llegir més]

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies