• .
Fotografia Amparo Marti

Premi de Tesi Doctoral

22/11/18

En el III Congrés Internacional de Treball Social / XII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social, celebrat a Bilbao del 14 al 16 de novembre, la professora Amparo Martí Trotonda del Departament de Treball Social i Serveis Socials ha obtingut el Premi de Tesi Doctoral que es concedeix en el marc d'aquest Congrés.

  III Congrés Internacional i XII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social de les universitats espanyoles (CIFETS 2018)

  18/10/18

  El III Congrés Internacional i XII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social de les universitats espanyoles (CIFETS 2018) se celebrarà en la Universitat de Deusto, al campus de Bilbao, els dies 14, 15 i 16 de novembre de 2018. Aquest Congrés s'emmarca en la sèrie d'esdeveniments científics bianuals organitzats per la Conferència de Degans, Deganes, Directors i Directores de les Facultats i Departaments de Treball Social de les universitats espanyoles, que se celebren des de 1996 en diferents punts de la geografia espanyola.

  Conferència Internacional “MILLORAR EL SISTEMA EUROPEU DE PROTECCIÓ DE LA INFÀNCIA“

  18/10/18

  L'Institut d'Investigació Polibienestar de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA et convida a la Conferència Internacional “MILLORAR EL SISTEMA EUROPEU DE PROTECCIÓ DE LA INFÀNCIA“ que tindrà lloc el pròxim 26 de novembre en l'Edifici La Nau, Universitat de València. Mès informació, a l'enllaç següent.

  El curtmetratge documental “Ritmos de La Coma” obté el primer premi en el IV Festival FICNOVA

  03/10/18

  El curtmetratge documental “Ritmos de La Coma”, fruit d'un projecte d'innovació docent del SFPIE en el qual van participar estudiants del Grau en Treball Social, dirigit pel professor del Departament de Treball Social i Serveis Socials José Javier Navarro Pérez en col·laboració amb Pablo Vila (Viladetoro producciones) s'ha alçat amb el primer premi en el IV Festival FICNOVA (Festival Internacional de Cine de las No Violencias Activas), en la categoria de curtmetratges. El documental pot visualitzar-se en el següent enllaç:

  Convocatòria del IV Premi TS IMPULSA "Amparo Moreno"

  04/06/18

  Els Col·legis Oficials de Treball Social de Castelló, València i Alacant han convocat el IV Premi TS Impulsa "Amparo Moreno" al mèrit professional dels i les treballadores socials en el seu àmbit d'intervenció.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies