• .

Convocatòria d'eleccions a Director/a de Departament

02/10/17

El dia 31 d'octubre finalitza el període pel qual va ser triat l'actual director del Departament i en compliment de la normativa vigent, recollida en els estatuts de la Universitat de València i al reglament de règim intern del Departament de Treball Social i Serveis Socials, es convoquen les eleccions corresponents.

Logo REDIDI

Participació en òrgans col·legiats d'entitats públiques i privades

26/04/17

El departament és membre fundador de la Xarxa Iberoamericana de Docència i Recerca pels drets de la infància (REDIDI), col·laborador també de l'Associació de Treball Social i Salut i està vinculat a l'Ajuntament de València, a la Conselleria de Benestar Social i a la Diputació de València. A més, representa a la Universitat de València en el Consell d'Acció Social.

  Cartell jornada

  Jornada conmemorativa del XX aniversari del departament de treball social i serveis socials

  16/05/16

  El pròxim 20 de maig, amb motiu de la commemoració dels 20 anys de la creació del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, celebrem una jornada que te per objectiu principal la revisió històrica dels processos evolutius pels quals han passat acadèmicament els estudis de treball social.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies