Logo de la Universitat de València Logo Departament de Treball Social i Serveis Socials Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
ALIENA MIRALLES, RAFAEL

ALIENA MIRALLES, RAFAEL

PDI-Titular d'Universitat

(9638) 28199

rafael.aliena@uv.es

ALVAREZ ROGERO, MARIA CRISTINA

ALVAREZ ROGERO, MARIA CRISTINA

PDI-Associat/Da Universitari/A
ARIAS CORTINA, LLUNA

ARIAS CORTINA, LLUNA

PDI-Associat/Da Universitari/A
BAILEN MARTINEZ, MARIA CONSUELO

BAILEN MARTINEZ, MARIA CONSUELO

PDI-Associat/Da Universitari/A
BARBE VILLARRUBIA, M.JOSE

BARBE VILLARRUBIA, M.JOSE

PDI-Ajudant Doctor/A
Coordinador/a de Mobilitat
BELDA MIQUEL, SERGIO

BELDA MIQUEL, SERGIO

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Coordinador/a Curs
Cap de Seccio-Servei
Cap d'Iniciatives - Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperacio i Vida Saludable

Facultat de Ciències Socials. Planta 1. Despatx 1D10. Avd. Tarangers 4B. 46021 València

(9638) 28763

sergio.belda@uv.es

Biografia
 

Sergio Belda Miquel és Doctor en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional (amb premi extraordinari de doctorat i menció internacional), Màster en Cooperació al Desenvolupament, Graduat en Treball Social i Arquitecte.

És professor ajudant doctor en el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Ha sigut prèviament professor en la Facultat d'Economia de la mateixa Universitat, professor a la Universitat Politècnica de València i investigador en l'Institut INGENIO (CSIC-Universitat Politècnica de València).

Els seus àmbit d'especialització són: desenvolupament global i cooperació internacional; aprenentatge transformador; transicions a la sostenibilitat; participació i innovació social comunitària; benestar social.

En aquests àmbits ha publicat nombrosos articles, capítols de llibre i llibres en revistes i editorials de prestigi; ha participat en projectes d'investigació d'àmbit autonòmic, estatal (Pla Estatal d'Investigació) i internacional (H2020, Erasmus +); ha coordinat i participat en nombrosos contractes d'assessoria i investigació amb administracions públiques com el Fons Valencià per la Solidaritat, l'Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana (per exemple, anàlisi de polítiques de cooperació o elaboració d'estratègies d'educació per al desenvolupalment); i realitza periòdicament activitats de divulgació en col·laboració amb organitzacions socials i institucions públiques.

Ha desenvolupat diverses tasques d'innovació i coordinació docent (coordinació de projectes d'innovació, coordinació de curs de grau, entre altres).

Ha realitzat estades d'investigació en la Universitat d'Oslo (Noruega), la Universitat de Sussex (Brighton, Regne Unit) i la Universitat Javeriana de Bogotà (Colòmbia).

És Cap d'Inicitatives de Sostenibilitat en el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València.

És co-director de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat de València.

Té dos sexennis d'investigació (2011-2016 i 2017-2022).

 

BERLANGA ADELL, MARIA JESUS

BERLANGA ADELL, MARIA JESUS

PDI-Ajudant Doctor/A
BOTIJA YAGUE, MERCEDES

BOTIJA YAGUE, MERCEDES

PDI-Titular d'Universitat
Biografia
 
[ Traducció automàtica ]

FORMACIÓ

Doctora en Ciències Socials, Diplomada i Graduada en Treball Social, Llicenciada en Humanitats, *Master en Criminologia i *Master en Intel·ligència Emocional.

Avaluació positiva de l'activitat investigadora per *CNAI (sexenni investigació)

Avaluació positiva activitat docent (

INVESTIGACIÓ

Ha rebut diferents premis d'investigació social entre ells: Dolors *Arteman, Ciutat de Talavera de Castella-la Manxa i Amparo Moreno 

Entre les seues línies d'investigació estan  Serveis Socials, Col·lectius Vulnerables i Salut.

Autora de diferents llibres, capítols i articles d'investigació en revistes nacionals i internacionals indexades en bases de dades de prestigi

Investigadora Principal de contractes amb diferents entitats privades i públiques en competència competitiva. Ha dirigit i participat en projectes d'Innovació derivats de convocatòries públiques amb objectiu de transferència de coneixement. Ha participat en projectes *trasnacionales d'investigació depenents de convocatòries competitives.

DOCÈNCIA

Personal Docent Investigador - Titular Universitat del Departament de Treball Social i Serveis Socials (Universitat de València).

Imparteix docència en Doctorat, *Master i Graus oficials tant en universitats nacionals com a internacionals, així com cursos de caràcter professional. Entre aquestes formacions destaca la formació en Graus de Treball Social, Masters d'Atenció Sociosanitària a la Dependència, Màster de Benestar Social: Intervenció Familiar, Master en Economia Social, *Master en Cooperació Internacional...  Lucratives), així mateix en Doctorat en Ciències Socials.

Dirigeix habitualment *TFG, *TFM i Tesi. Diversos d'ells han sigut guardonats amb diferents premis 

GESTIÓ

Ha ocupat diferents càrrecs de gestió. Entre ells Secretària Programa Doctorat Ciències Socials, Coordinadora Comissió Investigació; coordinadora de pràctiques en grau i *master (Universitat de València).

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

En els últims 20 anys ha dirigit, planificat, dissenyat i executat programa d'acció social vinculats a l'àmbit sociosanitari tant a nivell nacional com a internacional.

CALERO VALVERDE, ANGELA

CALERO VALVERDE, ANGELA

PDI-Ajudant Doctor/A
CAMPOS SANCHIS, MARI LLUM

CAMPOS SANCHIS, MARI LLUM

PDI-Associat/Da Universitari/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

CANET BENAVENT, ENCARNA

CANET BENAVENT, ENCARNA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Coordinador/a Curs

Departament de Treball Social i Serveis Socials Facultat de Ciències Socials. Universitat de València Primer pis despatx 1D08 Investigadora del Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) i del Grup d'Estudis Socials Intervenció i Innovació (GESIINN) Member of Red de Estudios ...

(9616) 25450

encarna.canet@uv.es

Biografia
 

 

Doctora en Desenvolupament Local i Territori per la Universitat de València.

Investigadora de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) i del Grup d’Estudis Socials, Intervenció i Innovació (GESIIN).

Membre de Red de Estudios sobre Juventud y Sociedad – REJS
Redes de Excelencia [CSO2017-90618-REDT]
Roc Boronat, 138 | 08018 Barcelona
[Office] 51.016 | La Nau Building
rejs@upf.edu. www.upf.edu/web/rej


 

Màster en Orientació i Assessorament Familiar (Universitat Pontifícia de Salamanca) i

Màster en Igualtat i Gènere en l’àmbit públic i privat (UJI).

Com a professional del Treball Social ha treballat en diverses àrees d’intervenció: dona i violència de gènere, atenció a la família i a la infància, serveis socials municipals, institucions penitenciàries, servei pedagògic escolar i persones majors.

Actualment és Professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Es docent de professionals diverses en el camp de la intervenció en violència de gènere, impartint xarrades, cursos i seminaris de formació en l’administració pública. Entre les seues línies d’investigació es troba la igualtat de gènere, les violències masclistes, la prevenció de la violència en educació primària i secundaria, la coeducació, i els Serveis Socials, participant en investigacions i projectes d’innovació educativa com:

El sistema de Servicios Sociales ante la crisis econòmica. Retos, desafios y territorio: el caso de la provincia de Valencia. (2012-2013) (UV-INV-PRECOMP12-82190).

La socialización de adolescentes de classe media sometidos a medidas de internamiento judicial. (2014) ( OTR2014-12580INVES).

ESTIC Actiu: I+T en contextos educatius. (2015-2016).

Diseño de App para la prevención de la violència de genero en adolescentes ¿Sabes tratar a tu novi@? (2016-2017).

Innovación y transferència de Trabajo Social en Psicoeducación. InnTTSE (2016-2017)

Innovació docent + Infancia (ID+i) (2017-2018).

Definición de la linea base en el àrea de Servicios sociales del ayuntamiento de Vila-Real (Castelló) (2016).

Elaboración de estudio para establecer lineas estratégicas del Plan Valenciano de Envejecimiento Activo (2017).

Estudio de investigación sobre definición de la linea base de la estructura del àrea de Servicios sociales municipales del ayuntamiento de Castelló (2017).

Asesoramiento para el diseño del Plan Estratégico de Servicios Sociales del municipio de Rocafort. Ajuntament de Rocafort. (2017).

 

Colaboración en la realización de un estudio básico del sistema de información multiterritorial de la Comunitat Valenciana Fase I. Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. (2017).

Definición de la línea base en el àrea de Servicios Sociales de los ayuntamientos de la Ribera Alta. Diputació de València (2017).

Xarxa Valenciana d’Innovació Educativa en Economia del Bé Comú (2017) (UV-SFPI_GER17-588195).

Liad@s: Convivencia prosocial y prevención de la violència de genero en el alumnado. La participación como instrumento para la coeducación. (2017-2019) (GV/2017/208)

 

Ha realitzat comunicacions en congressos i publicat articles sobre la intervenció professional en violència de gènere, la comunicació en Treball Social, la síndrome de burnout en les professionals del treball social, la situació de la intervenció professional al País Valencià (disponibles en http://roderic.uv.es/pers/I4337.html )

Coautora de publicacions com:

Canet, E i García, E (2012): Intervenció psicosocial amb víctimes de violència de gènere. València. Reproexpres ediciones.

Canet, E (2010): Art més enllà de la vida? en Universitat de València (coord) Vivan los toros. Textos per a la reflexió. València. Publicacions de la Universitat de València

Canet, E (2015): La intervención con adolescentes y familias desde el enfoque sistémico en Navarro Pérez y Mestre Escrivá (coord.) 2015: El marco global de atención al menor. València. Tirant Humanidades.

García, Canet et al (2003): Manual sobre la violencia contra las mujeres. Guía de información para la mujer en situación de abuso. València. Generalitat Valenciana.

Canet, E y Garrigós, P (2017): Los servicios sociales para la mujer en Martínez y Uceda (coord) (2017): Los Servicios Sociales en la provincia de València. Análisis territorial y estado de la cuestión. València. Publicacions de la Universitat de València.

Canet, E (2013): Los interlocutores y las interlocutoras con las que comunica el Trabajo Social en Escoda (coord.) 2013: Habilidades sociales y de comunicación del Trabajo social. Valencia. Tirant Humanidades.

Canet, E (2015): La violencia de género a través de las TIC: percepciones y posicionamiento del alumnado de Trabajo Social de la Universitat de València en Uceda, Botija et al (2015) (coord.) El futuro de los Servicios Sociales en contexto de cambio. Alfa Delta Digital.

 

 

 

Biografia, versió en valencià]

CAPELLA CASTILLO, SERGIO

CAPELLA CASTILLO, SERGIO

PDI-Substitut/A
CARAVANTES LOPEZ DE LERMA, GLORIA MARIA

CARAVANTES LOPEZ DE LERMA, GLORIA MARIA

PDI-Substitut/A
CARBONELL MARQUES, ANGELA

CARBONELL MARQUES, ANGELA

PDI-Ajudant Doctor/A
Coordinador/a Curs
CEBRIAN PAZOS, M. CARMEN

CEBRIAN PAZOS, M. CARMEN

PDI-Associat/Da Universitari/A
CLIMENT LOPEZ, MARTA

CLIMENT LOPEZ, MARTA

PDI-Associat/Da Universitari/A
ESTEBAN ROMANI, LAURA

ESTEBAN ROMANI, LAURA

PDI-Associat/Da Universitari/A
FOMBUENA VALERO, JOSEFA

FOMBUENA VALERO, JOSEFA

PDI-Titular d'Universitat
GARCES FERRER, JORGE

GARCES FERRER, JORGE

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a d' Institut Universitari

(9638) 28184

jordi.garces@uv.es

GARCIA ESCUDERO, ARACELI

GARCIA ESCUDERO, ARACELI

PDI-Associat/Da Universitari/A
GARCIA MUÑOZ, MARIA

GARCIA MUÑOZ, MARIA

PDI-Ayudante Doctor/A
GARCIA VILAPLANA, ALFONSO

GARCIA VILAPLANA, ALFONSO

PDI-Associat/Da Universitari/A

963828203 (D)

alfonso.garcia@uv.es

GREGORI MONZO, TRINIDAD

GREGORI MONZO, TRINIDAD

PDI-Titular d'Escola Universitaria
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets
LACOMBA VAZQUEZ, JOAN

LACOMBA VAZQUEZ, JOAN

PDI-Catedratic/a d'Universitat

(9638) 28183

joan.lacomba@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MANUEL NAVARRO, JOSE ANTONIO

MANUEL NAVARRO, JOSE ANTONIO

PDI-Associat/Da Universitari/A
MARI POVEDA, AMPARO ELVIRA

MARI POVEDA, AMPARO ELVIRA

PDI-Titular d'Escola Universitaria

(9638) 28523

658916031

elvira.mari@uv.es

MARIN TRAURA, SUSANA

MARIN TRAURA, SUSANA

PDI-Associat/Da Universitari/A
Biografia
 

Trabajadora Social y Educadora Social. Profesora  y doctoranda en CCSS.

Mediadora intercultural acreditada por la GVA.

Profesional con amplia formación especializada (intervención familiar, drogodependencias y otros transtornos adictivos, atención a la dependencia, mediación intercultural, orientación socio-laboral, género y masculinidades, etc.) .Asimismo cuento con dilatada experiencia laboral en el acompañamiento, intervención y seguimiento con personas en situación de vulnerabilidad.

MARTI TROTONDA, MARIA AMPARO

MARTI TROTONDA, MARIA AMPARO

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Secretari/a d' Institut Universitari
Responsables de Gestio Academica
Coordinador/a Titulacio de Grau

(9638) 28198

amparo.marti@uv.es

MARTIN LOPEZ, MIGUEL ANGEL

MARTIN LOPEZ, MIGUEL ANGEL

PDI-Associat/Da Universitari/A

Facultat de Ciències Socials . Universitat de València Avg. dels Tarongers, 4b, 2 pis despatx 25 46022 València

(9639) 83773

miguel.martin@uv.es

Biografia
 

I.- FORMACIÓ

. Màster Oficial de Gestió Cultural de la UV i la UPV.

 

. Graduat Universitari en Treball Social per la Universitat de València.

 

. Especialista en Gestió de Serveis Socials Postgrau de la Universitat Politècnica de València i l'IMSERSO. (250 h)

 

. Especialista en Direcció i Gestió d'Organitzacions No Lucratives i d'Economia Social Postgrau de la Universitat Ramón Llull de Barcelona. (200 h)

 

 

 

II.- EXPERIÈNCIA SOCIAL:

- Membre fundador de l'Associació Col·lectiu la Companyia en 1994

- Portaveu de la Comissió Ciutadana Gerència Publique de 1994 a 2002

- Membre fundador de *AMIMO (Associació memòria Industrial i Moviment Obrer)

- Comissari de l'Exposició “Joves Obrers en el Paradís” al costat de Gonzalo Montiel

 

III.- EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

 

1991-2023: Tècnic de la *Concejalia de Joventut del *Exmo. Ajuntament de Sagunt (València).

 

2003-2007: Càrrecs de responsabilitat Política a l'Ajuntament de Sagunt (Primer tinent d'alcalde; regidor delegat de Medi Ambient, Habitatge i Accessibilitat; Patrimoni i Contractació; Premsa i Comunicació; Manteniment Urbà. Ha sigut membre de la Comissió Permanent d'EUPV (2004-2007) i Patró fundador de la Fundació Institut d'Estudis Polítics.

 

2007-2022: Director de l'Escola de Formació en el Temps Lliure *Morvedre, dependent de l'Ajuntament de Sagunt i homologada per l'Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana.

 

2011-2022: Professor Associat de Política Social la Universitat de València, Facultat de Ciències Socials, Departament de Treball Social.

 

2012-2019: Col·laborador de diversos mitjans de comunicació: eldiario.es; Nova Tribuna, El Periódico d'Ací i Llevant *EMV

MARTINEZ MARTINEZ, LUCIA

MARTINEZ MARTINEZ, LUCIA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
MARTINEZ MUÑOZ, ELISEO

MARTINEZ MUÑOZ, ELISEO

PDI-Associat/Da Universitari/A
MATAMALA ZAMARRO, ELENA

MATAMALA ZAMARRO, ELENA

PDI-Associat/Da Universitari/A
MENDEZ LOPEZ, ANGEL JOEL

MENDEZ LOPEZ, ANGEL JOEL

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl

(9616) 25390

angel.mendez@uv.es

MONTAGUD MAYOR, JAVIER PERFECTO

MONTAGUD MAYOR, JAVIER PERFECTO

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
MONTALBA OCAÑA, CARMEN

MONTALBA OCAÑA, CARMEN

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Coordinador/a Curs
MORIANA MATEO, GABRIELA

MORIANA MATEO, GABRIELA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Director/a d' Institut Universitari
MUT MONTALVA, ELENA

MUT MONTALVA, ELENA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

Departament de Treball Social i Serveis Socials Facultat de Ciències Socials Despatx: 1D25

(9638) 28197

elena.mut@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

NAVAJAS PERTEGAS, NINA MARIA

NAVAJAS PERTEGAS, NINA MARIA

PDI-Ayudante Doctor/A

Nina Navajas Pertegás Avda. Tarongers 4b. Universitat de València. Fac. de Ciències Socials Departament de Treball Social i Serveis Socials (2ª planta). Despatx 2-D24. Bústia 93 Campus dels Tarongers 46021 Valencia

28189

nina.navajas@uv.es

Biografia
 

 

Sóc professora Ajudant Doctora del Departament de Treball Social i Serveis Socials. Graduada en Treball Social i Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat per la Universitat de València. Doctora Internacional en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat amb una tesi doctoral sobre experiències encorporades de la grassor des d'un enfocament feminista i interdisciplinari.

Des d'octubre de 2016 fins a gener de 2021 vaig formar part de l´Institut Universitari d´Estudis dels Dónes de la UV, treballant com a Investigadora Predoctoral gràcies a una Beca de Formació del Professorat Universitari del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Els meus interessos investigadors giren entorn dels estereotips, prejudicis i discriminacions cap a les persones grosses (gordofòbia o estigma de la grassor); el treball social antiopresiu; la sociologia del cos; la salut amb perspectiva de gènere; les cures en l'àmbit familiar, i el cinema com a instrument d'aprenentatge. Així mateix, introduïsc procediments metodològics d'ús incipient en l'àmbit de les ciències socials, com les tècniques qualitatives: anàlisi crítica del discurs foucaultià des d'una perspectiva feminista, autoetnografía i històries de vida.

He publicat articles científics en revistes com Azarbe. Revista Internacional de Treball Social i Benestar; Quaderns de Ciències Socials, Athenea Digital i Cuadernos de Trabajo Social. També, capítols en llibres de les editorials Tirant Humanitats i Icària, en la qual a més he co-coordinat el llibre Mirades sociològiques de gènere. Una sociologia sense barreres, panys ni forrellats. He presentat comunicacions a diversos congressos nacionals i internacionals.

He obtingut diversos premis a la meua activitat investigadora, com: el Jane Addams, al millor treballe fi de grau per incorporar la perspectiva de gènere; l'Olga Quiñones, al millor treball final de màster, i el Primer Premi de la I Edició Redacció d'Articles del Col·legi Oficial de Treball Social de València COTSV).

Vaig nàixer a Jersey i he viscut en Bradford, Londres, Barcelona i València. Passe la major part del meu temps amb el meu company i les nostres dues gosses. M'agrada cuidar de les meues plantes, llegir, jugar amb els meus nebots, escoltar la ràdio, passejar amb bicicleta i preparar pa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAVARRO PEREZ, JOSE JAVIER

NAVARRO PEREZ, JOSE JAVIER

PDI-Titular d'Universitat
Director/a de Servei General

Departamento de Trabajo Social y Servicios Sociales Facultad de Ciencias Sociales Campus Tarongers Avda. Los Naranjos, s/n 46011 Valencia (Spain) Despacho 2D 23 J.Javier.Navarro@uv.es Director de la Cátedra Luis Amigó para la promoción de infancia, adolescencia y juventud en riesgo: https...

(9616) 25026

j.javier.navarro@uv.es

Biografia
 

[ Traducció automàtica ]

José Javier Navarro-Pérez -Jota-. PhD in Local Development and Territory with Extraordinary Doctorate Award from the University of Valencia. Diploma in Social Work and Degree in Criminology. Professor of the Department of Social Work and Social Services. PI of the GESinn Group. Lines of research: childhood at risk and lack of protection, child abuse and mistreatment, delinquency, emancipation and youth transitions, youth street groups -AJC- and Latin gangs, sexism and myths of romantic love among adolescents, youth suicide, social change and family socialization, etc..

He teaches in the Degrees of Social Work, Criminology and Social Education in the Official Masters of the University of Valencia in Social Welfare; Social and Cooperative Economy; Development Cooperation and in the Master in Intervention and Management of Juvenile Delinquency (University of Barcelona), Master of Minors at Risk (University of Granada) and in the Doctoral Program of Therapeutic Justice (University of Vigo). He also teaches specialized courses in the training plan for Teaching and Research Staff (teaching methodologies, conflict management in the classroom and research strategies with mixed methods).

Author of more than 50 publications indexed in journals of scientific impact. Coordinator of several books, monographs and more than 70 national and international book chapters indexed in SPI. Co-author -together with Manuel Tarín, in 2006- of the book "Adolescentes en Riesgo; casos Prácticos y Estrategias de Intervención Socioeducativa Madrid, CCS", in 2015 together with M. Mestre, "El marco global de atención al menor" and in 2019 "Trabajo social con menores: el contexto de la infancia, adolescencia y juventud", Tirant lo Blanch.

He has directed innovation projects derived from public calls with the objective of knowledge transfer. In this line of teaching innovation, he is the coordinator of the State Network for Teaching Innovation in Childhood, Adolescence, Youth and Society (REIDIAJS 3.0) which brings together 72 members from 15 universities and 9 areas of knowledge. He is the author of several research documentaries of social content: "Ritmos de La Coma" is an audiovisual material that collects the experiences of children in the neighborhood of preferential action of La Coma (Paterna). A collaborative learning material (Link: https://cutt.ly/IlEPVGB). His second audiovisual work "Quo vadis, Cannabis?" is a material that addresses the consumption of marijuana in socio-educational key aimed at adolescent consumers of this substance, addressing their level of affectation in everyday life (Link: https://cutt.ly/XlEPcAK). He is currently working on his third documentary, this time presenting the difficulties of chronic mental illness, in an intimate audiovisual document "Del repudio al olvido: atención y tratamiento de los enfermos mentales crónicos en España" (From repudiation to oblivion: care and treatment of the chronically mentally ill in Spain).

He has directed competitive research projects with results of scientific transfer to society. Among others, the following stand out:

https://dap360.es/

https://www.uv.es/uvweb/universidad/es/videos/listado-videos/app-liad-prevencion-violencia-genero-adolescentes-1285868042985/Recurs.html?id=1286022575300

He has participated in transnational research projects dependent on competitive calls; he is currently Principal Investigator of the DAP 360º Project, coordinated with different areas (engineering, basic psychology and behavioral methods). He participates as coordinating researcher of the Universitat de València in the Project "Legalizing gangs. La construcción de asociaciones a partir de agrupaciones juveniles de calle en España, Ecuador y El Salvador: evaluación y prospectiva (2000 - 2025)" of the Convocatoria Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad.

Professor and Visiting Researcher at Münster (Germany), FUNLAM (Medellín), ESAN and UNSM (Lima) and the Catholic University of Louvain (Belgium). He is a member of national and international research networks, such as Ociogune, Estrategi@s, REDidi and the REJS http://juventudysociedad.net/presentacion/. He is director of the Luis Amigó Chair for the promotion of children, adolescents and youth at risk - Universitat de València https://www.uv.es/catedra-luis-amigo/es/catedra-luis-amigo.html

**************************************************

PEREZ COSIN, JOSE VICENTE

PEREZ COSIN, JOSE VICENTE

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Director/a d' Institut Universitari

Dirección de contacto: Departament de Treball Social i Serveis Socials Facultat de Ciències Socials Avinguda dels Tarongers, 4-B. 46021-València. Despatx 1P03. E-mail: jose.v.perez@uv.es

(9638) 28182

jose.v.perez@uv.es

Biografia
 

José Vicente Pérez Cosín (1958), treballador social, doctor i llicenciat en sociologia, diplomat en desenvolupament local i màster en gerència de serveis socials. Professor titular d'universitat a la Universitat de València. Ha segut director del departament de Treball Social i Serveis Socials (2011-2017) Es director del Institut Interuniveritari de Desenvolupament Local des de 2022. Docència en dos graus: treball social (investigació, diagnòstic i avaluació; Serveis Socials Comunitaris; Infància i Adolescència) i infermeria (salut i treball social) i en cinq postgraus: benestar social: intervenció familiar; atenció sociosanitària a la dependència; territori i medi ambient i planificació del desenvolupament local; en aquest últim màster ha estat el seu director (2011-2013). La seva experiència investigadora se centra en l'anàlisi de les polítiques públiques en sistemes de benestar (Infància i adolescència, Desenvolupament Comunitari, Envelliment Actiu, etc ...). És investigador sènior de l'àrea de cohesió social de l'Institut Interuniversitari en Desenvolupament Local de la Universitat de València (és investigador principal del grup Serveis Socials Comunitaris SOCIAL-COM); dirigeix ​​tesis doctorals en els programes: "Desenvolupament Local i Cooperació Internacional" i "Ciències Socials". Projectes competitius d'R + D + I europeus i contractes d'investigació. Avaluador expert de l'Agència Nacional Avaluació i Prospectiva i de l'Agència Andalussa de la Ciència. Articles científics en revistes nacionals i internacionals d'impacte, registrades en institucions de prestigi com: ISI-Thomson Reuters, Scopus, Latindex, Redalyc, In-Res, DICE-Cindoc. Llibres i capítols de llibre en editorials d'excel.lència com Thomson-Reuters Aranzadi,Tirant lo Blanc, Lumen-Humanitas, PUV de la Universitat de València; i de prestigi com , Nau Llibres. Avaluador expert en revistes científiques de l'àrea de treball social i serveis socials, desenvolupament local i infermeria. Ha estat Vice-president del primer congrés internacional de l'àrea de treball social. I forma part habitualment de tribunals de tesis doctorals de les universitats espanyoles.

Ha dirigit i defensat, fins avui amb la màxima qualificació, dotze tesis doctorals. Ha format a investigadors predoctorals amb finançament públic dels programes predoctorals nacionals (FPU) i autonòmics (Val R + D). Premiat per la Generalitat Valenciana (AVAP) amb el primer premi d'investigació prospectiva. Avaluació positiva de la seva investigació acreditada per la Comissió Nacional Avaluació de la Investigació. Vice-president de la Conferència de Directors i Degans de l'àrea de Treball Social i Serveis Socials de la Universitats Espanyoles (2013-2017).

PUIG NAVARRO, LUCAS JOAQUIN

PUIG NAVARRO, LUCAS JOAQUIN

PDI-Associat/Da Universitari/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

REINA GIMENEZ, EVA

REINA GIMENEZ, EVA

PDI-Associat/Da Universitari/A
RIPOLL FERRANDO, ALEJANDRO AURELIO

RIPOLL FERRANDO, ALEJANDRO AURELIO

PDI-Associat/Da Universitari/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

RODENAS RIGLA, FRANCISCO JOSE

RODENAS RIGLA, FRANCISCO JOSE

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Programa de Doctorat
Director/a de Departament
ROYO RUIZ, ISABEL

ROYO RUIZ, ISABEL

PDI-Titular d'Escola Universitaria

Facultad de Ciencias Sociales Departamento de Trabajo Social y Servicios Sociales Edificio Departamental Central 1er piso-pasillo A Campus Tarongers, s/n. 46022 -valencia

(9638) 28512

isabel.royo@uv.es

SALES TEN, ANA

SALES TEN, ANA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Director/a Titulacio Master Oficial

Facultad de Ciencias Sociales Av. Tarongers, 4b 46021 València Despacho: 2D26

(9638) 28837

ana.sales@uv.es

Biografia
 

Doctora en Ciències Socials per la Universitat de València, és Professora Contractada Doctora en el Departament de Treball Social i Serveis Socials. És investigadora en l'Institut Universitari de Desenvolupament Local adscrita al Grup d'Investigació INNODES. Exerceix com a docent en les assignatures de Projectes Socials i Pràctiques del Grau de Treball Social. En el Màster Interuniversitari de Cooperació al Desenvolupament és docent en l'assignatures de Mètodes, tècniques i eines per al desenvolupament local  i Iniciació a l'investigació. Exerceix el càrrec de Directora del Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament. Les seues principals àrees d'investigació d'ámbit nacional i internacional (Unió Europea) se centren en la:  

  • Immigració, diversitat cultural i Drets humans
  • Cooperació al desenvolupament
  • Cohesió Social i serveis socials en el desenvolupament local
  • Gestió i polítiques d'intervenció amb col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió
SALINAS TOMAS, MANUEL FRANCISCO

SALINAS TOMAS, MANUEL FRANCISCO

PDI-Ayudante Doctor/A
SANCHEZ FLORES, M.SUSANA

SANCHEZ FLORES, M.SUSANA

PDI-Titular d'Universitat
SIGALAT SIGNES, ENRIC

SIGALAT SIGNES, ENRIC

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
SIXTO COSTOYA, ANDREA

SIXTO COSTOYA, ANDREA

PDI-Ayudante Doctor/A
TALAMANTES SEGARRA, MARIA DEL ROSER

TALAMANTES SEGARRA, MARIA DEL ROSER

PDI-Associat/Da Universitari/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

TOMAS SANCHO, ALEIX

TOMAS SANCHO, ALEIX

PDI-Associat/Da Universitari/A
TORREGROSA SARRION, RUBEN

TORREGROSA SARRION, RUBEN

PDI-Associat/Da Universitari/A
UCEDA MAZA, FRANCESC XAVIER

UCEDA MAZA, FRANCESC XAVIER

PDI-Titular d'Universitat
VAZQUEZ CAÑETE, ANA ISABEL

VAZQUEZ CAÑETE, ANA ISABEL

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Secretari/a de Departament
VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

PDI-Titular d'Escola Universitaria

--------------------------------- "Defensem la Universitat Pública" --------------------------------- Inmaculada Verdeguer Aracil Facultat de Ciències Socials Universitat de València Avda Tarongers 4B 46021 Valencia Tel. 96 382 81 85

inmaculada.verdeguer@uv.es

VILLANUEVA NAVARRO, MARIA EULALIA

VILLANUEVA NAVARRO, MARIA EULALIA

PDI-Associat/Da Universitari/A
ZARAGOZA PASCUAL, GUSTAVO

ZARAGOZA PASCUAL, GUSTAVO

PDI-Contractat/Da Doctor/A